ΚΟΣΜΟΣ

Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ: Χειροπέδες στον διάσημο νάνο του Tik Tok

Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ: Χειροπέδες στον διάσημο νάνο του Tik Tok
Instagram

Tik Tok: Ο νεαρός σταρ των social media γιόρταζε τον γάμο ενός φίλου του και φέρεται μαζί με την παρέα του να ξεπέρασαν τα όρια και να προκάλεσαν ατύχημα 

Συνελήφθη ο 20χρονος Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ, ο διάσημος νάνος του Tik Tok με τους εκατομμύρια followers, για παρεμπόδιση κυκλοφορίας, καθώς φαίνεται πως ο ίδιος μαζί με τους φίλους του προκάλεσαν ατύχημα με τα αυτοκίνητά τους.

Η σύλληψή του έγινε στο Νταγκεστάν της Ρωσίας, την πατρίδα του, καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το υπουργείο Εσωτερικών ο Χαζμπουλά, ο οποίος γιόρταζε τον γάμο ενός φίλου του, ξεπέρασε τα όρια, όταν εκείνος και οι φίλοι του εμπόδισαν την κυκλοφορία προκαλώντας ατύχημα στους δρόμους.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διάσημος influencer έχει αφεθεί ελεύθερος και τέθηκε σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Η ανακοίνωση του υπουργείου

«Η αχαλίνωτη γαμήλια διασκέδαση στο Νταγκεστάν είναι γνωστή σε πολλούς και πέρα από τα σύνορα της δημοκρατίας. Ελλείψει άλλων μορφών ψυχαγωγίας, μια τέτοια πρωτοφανής επιλογή εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλής, όπως το να μπλοκάρουν τους δρόμους για άλλους οδηγούς, να καίνε λάστιχα, να σπάνε αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που, στην πραγματικότητα, δεν έχουν καμία σχέση με τον εορτασμό».

Ποιος είναι ο Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ

Ο νεαρός σταρ έκανε την εμφάνισή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, όταν άρχισε να δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο στο Instagram όσο και στο TikTok κερδίζοντας σταδιακά δημοτικότητα αλλά και την αγάπη του κοινού.

Ο «Χάμπι», όπως τον φωνάζουν έγινε viral στο TikTok αρχές του 2021 λόγω βίντεο στα οποία τσακωνόταν με τον «αντίπαλό» του Αμπντού Ρόζικ, προκαλώντας μάλιστα ο ένας τον άλλο σε καβγά, σε ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που έκαναν πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ, ο οποίος πάσχει από την γενετική διαταραχή Growth Hormone Deficiency ή αλλιώς νανισμό, έχει περισσότερους από 8 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, και δισεκατομμύρια στο Tik Tok και φανατικούς θαυμαστές, ακόμα και μέσα στο άθλημα του ΜΜΑ, αποτελώντας δε κεντρική φιγούρα του πρωταθλήματος.

Σε συνέντευξή του πάντως στο «Sundae Conversation» αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερός του στόχος είναι να γίνει υπουργός Εσωτερικών στο Νταγκεστάν. Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει για την αγάπη του στη γάτα του αλλά και την περιφρόνησή του απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Είμαι πιο διάσημος από αυτόν».