ΚΟΣΜΟΣ

Τζεφ Μπέζος: Το ομοίωμα της συντρόφου του τοποθέτησε στο νέο γιοτ του 500 εκατομμυρίων δολαρίων

Τζεφ Μπέζος: Το ομοίωμα της συντρόφου του τοποθέτησε στο νέο γιοτ του 500 εκατομμυρίων δολαρίων
AP NEWS

Ο 59χρονος ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος κάνει τισ διακοπές του σε ένα υπερπολυτελές γιοτ με τη 53χρονη σύντροφό του - Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι έχει βάλει στην πλώρη ένα ομοίομα της αγαπημένης του 

Ένα τρελό έρωτα φαίνεται ότι ζει ο εκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος με την σύντροφό του, Λόρεν Σάντσεζ.

Πως αλλιώς άλλωστε να εξηγηθεί ότι στην πλώρη του υπερπολυτελούς γιοτ του αποφάσισε να τοποθετήσει το ομοίωμα της!

Να σημειωθεί ότι το ολοκαίνουργιο γιοτ 500 εκατομμυρίων ευρώ του ιδιοκτήτη της Amazon, Τζεφ Μπέζος ονομάζεται Koru. Ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2018 οπότε ο Τζεφ Μπέζος κατέθεσε μισό δισεκατομμύριο δολάρια, και ολοκληρώθηκε πέντε χρόνια περίπου αργότερα, τον Μάρτιο του 2023.

Το πανέμορφο αυτό σκάφος θεωρείται το ψηλότερο ιστιοπλοϊκό παγκοσμίως, και έχει ύψος 70 μέτρα, ελικοδρόμιο και πισίνα και μπορεί να φιλοξενήσει 18 επισκέπτες - ενώ απαιτεί πλήρωμα 40 ναυτικών.

Το ζευγάρι, που ξεκίνησε να βγαίνει από το 2019, «πιάστηκε στα πράσα» από φωτογράφους να χαλαρώνει κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, 15 Μαΐου.

Η 53χρονη πρώην δημοσιογράφος φορούσε ένα ροζ μπικίνι και διέσχισε με τον δισεκατομμυριούχο τις ακτές της Ισπανίας, σύμφωνα με το Page Six. Ταυτόχρονα, το ζευγάρι έκανε ηλιοθεραπεία δίπλα-δίπλα στο τεράστιο σκάφος αναψυχής.

Να σημειωθεί, δε, πως η λειτουργία του Koru κοστίζει περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. με τον Τζεφ Μπέζο να έχει προσωπική περιουσία 114 δισεκατομμύρια δολάρια και να είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Μπερνάρ Αρνό και τον Έλον Μασκ.