ΚΟΣΜΟΣ

Τζεφ Μπέζος: Απο εξαιρετικά σπάνιο διαμάντι το δαχτυλίδι της Λόρεν Σάντσεζ - «Ζαλίζει» η αξία του

Τζεφ Μπέζος: Απο εξαιρετικά σπάνιο διαμάντι το δαχτυλίδι της Λόρεν Σάντσεζ - «Ζαλίζει» η αξία του

Έκλεψε τις εντυπώσεις το δαχτυλίδι της συντρόφου και πλέον αρραβωνιαστικιάς του Τζεφ Μπέζος,  Λόρεν Σάντσεζ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος μαζί με τη Λόρεν Σάντσεζ στο superyacht του.

Ο διάσημος επιχειρηματίας με περιουσία που ανέρχεται περίπου στα $137 δισεκατομμύρια έκανε πρόταση γάμου πριν από λίγες ημέρες με ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι στην σύντροφό του Λόρεν Σάντσεζ (Lauren Sánchez).

Σύμφωνα με το People ο ιδρυτής της Amazon και η δημοσιογράφος εθεάθησαν στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων, με τη Σάντσεζ να φορά το εκθαμβωτικό διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς.

Ενώ το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τα ευχάριστα νέα του το δημοσίευμα του Ηello αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας πρέπει να διέθεσε μέχρι και επταψήφιο ποσό για το δαχτυλίδι.

«Το εντυπωσιακό διαμάντι φαίνεται να είναι μεταξύ 15 και 20 καρατίων. Θα υπολόγιζα την αξία του στα 2 εκατομμύρια δολάρια, ίσως και περισσότερα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της «Diamond Pro», Μάικ Φριντ στο Ηello. «Το να βρει κανείς ένα φυσικό διαμάντι με αυτά τα καράτια είναι εξαιρετικά σπάνιο. Είναι πιθανό ότι για τον σχεδιασμό του δαχτυλιδιού και για την επιλογή του διαμαντιού να χρειάστηκαν αρκετοί μήνες αναμονή», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τη σχέση του τον Ιανουάριο του 2019, λίγο μετά το διαζύγιο του επιχειρηματία με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, συγγραφέα και φιλάνθρωπο Μακένζι Μπέζος (MacKenzie Scott) με την οποία μοιράζεται τέσσερα παιδιά.