ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Έκλεψε την παράσταση η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Γουίμπλεντον

Κέιτ Μίντλετον: Έκλεψε την παράσταση η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Γουίμπλεντον
(Photo by Hannah Mckay - Pool/Getty Images)

Είναι γνωστό ότι Κέιτ Μίντλετον αγαπά το τένις 

Ευδιάθετη εμφανίστηκε Κέιτ Μίντλετον παρά την βροχή η Κέιτ Μίντλετονκαθώς επισκέφτηκε το Γουίμπλεντον για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Κέιτι Μπούλτερ σήμερα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία είναι επίτιμο μέλος του All England Lawn Tennis Club από το 2016 - φαινόταν κομψή καθώς έφτασε στο All England Club φορώντας μια πλισέ λευκή φούστα και ένα μπλέιζερ του οίκου Balmain αξίας 1.950 λιρών.

Η μητέρα τριών παιδιών ενώθηκε με την πρώην τενίστρια Laura Robson για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Κέιτι Μπούλτερ εναντίον της Daria Saville.

Καθώς οι ουρανοί άνοιξαν πάνω από το SW19, η Κέιτ βρήκε γρήγορα καταφύγιο κάτω από μια ομπρέλα πριν σταματήσει το παιχνίδι.

Αργότερα, μπήκε στο Royal Box όπου παρακολούθησε την τιμητική διάκριση του στενού της φίλου Ρότζερ Φέντερερ σε ειδική τελετή στο κλαμπ.

Εν τω μεταξύ λίγες ημέρες πριν τένις με τον Ρότζερ Φέντερερ έπαιξε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, με αφορμή την έναρξη των αγώνων στο Wimbledon. Η Κέιτ Μίντλετον και ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν καλεσμένοι σε μια προπόνηση μερικών υποψηφίων που στόχο έχουν να επιλεγούν ανάμεσα στα 250 ball boys και girls. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, φορά λευκό αμάνικο μπλουζάκι, ασορτί κοντή φούστα τένις ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ψηλή αλογοουρά.

Η Κέιτ χαιρετά τον Φέντερερ στο γήπεδο και συνομιλεί για λίγο μαζί του, πριν μπει να αγωνιστεί σε έναν αγώνα διπλού. «Να παίξουμε λίγο τένις;» τη ρωτά με την πριγκίπισσα να απαντά: «Ναι, παρακαλώ».