ΚΟΣΜΟΣ

Ρίτα Όρα: Τα social media εισβάλλουν στη ζωή των διασήμων και... αφαιρούν το μυστήριο

H Ρίτα Όρα «τα βάζει» με τα social media
H Ρίτα Όρα «τα βάζει» με τα social media
ΑΡ

Η τραγουδίστρια και τηλεοπτική προσωπικότητα Ρίτα Όρα επικρίνει το Twitter, το TikTok και το Instagram για εισβολή στην ιδιωτική ζωή των διασημοτήτων

Η Ρίτα Όρα λέει οτι η διαρκής κάλυψη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφαιρεί την αύρα μυστηρίου από τα σύγχρονα αστέρια, παρά το γεγονός ότι και η ίδια μοιράζεται τακτικά τη ζωή της με τους 16 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram.

Η 32χρονη τραγουδίστρια και τηλεοπτική περσόνα κατηγορεί επίσης πλατφόρμες όπως το Twitter, το TikTok και το Instagram για εισβολή στο απόρρητο των διασημοτήτων αναφέροντας λεπτομερώς κάθε πτυχή της ζωής τους.

Μιλώντας στην Telegraph, είπε: «Νομίζω ότι το μυστήριο έχει φύγει. Δεν βλέπετε τεράστιες ομάδες ανθρώπων να κλαίνε όταν ένα διάσημο πρόσωπο μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο, όπως παλιά που βλέπατε πλάνα από τους Beatles να κατεβαίνουν από ένα αεροπλάνο.

Τώρα οι άνθρωποι μπορούν να βλέπουν αυτό που κάνετε όλη την ώρα. Έχετε Instagram, TikTok και εξαρτάται από εσάς το πόσα κοινοποιείτε, αλλά αν δεν είστε συνδεδεμένοι, οι άνθρωποι λένε, "Ποιος νομίζεις ότι είσαι;»

Η Ρίτα Όρα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς Βρετανίδες διασημότητες στο Instagram και στο TikTok, όπου έχει 24,3 εκατομμύρια likes αφού έγινε μέλος μόλις πριν από λίγο περισσότερο από ένα χρόνο. Χρησιμοποιεί επίσης τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσει τη μουσική της και δημοσιεύει στοιχεία από το νέο της άλμπουμ You & I, που κυκλοφορεί την Παρασκευή.

Την περασμένη εβδομάδα μοιράστηκε φωτογραφίες της από τα παρασκήνια στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, καθώς και μια φωτογραφία της με την αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ. Η Όρα αποκάλυψε επίσης πώς αναστάτωσε τη μητέρα της, ψυχίατρο του Εθνικού Συστήματος Υγείας, παραβιάζοντας τους κανόνες του lockdown με ένα πάρτι για τα 30ά γενέθλιά της στο εστιατόριο Casa Cruz στο Notting Hill του Δυτικού Λονδίνου, τον Νοέμβριο του 2020, όταν μαζί της βρέθηκαν αστέρια, όπως τα μοντέλα Κάρα και Πόπι Ντελεβίν.

Το σκάνδαλο οδήγησε στην απώλεια 200.000 ακολούθων από τον λογαριασμό της στο Instagram εκείνη την εποχή και προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό στη συνέντευξή της έκανε μια χιουμοριστική αναφορά στον Μπόρις Τζόνσον και στο Partygate, επιμένοντας: «Έχω πει όλα όσα πρέπει να πω. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Μπόρις Τζόνσον για αυτό»