ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Θεέ μου πότε θα χαμογελάσω ξανά;» - Η ανάρτηση μετά το περιστατικό με το χαστούκι

H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
ΑΡ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ρώτησε τον Θεό πότε θα «χαμογελάσει ξανά»... αφού δέχθηκε «χαστούκι» στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον φρουρό ασφαλείας του μπασκετμπολίστα, Βικτόρ Γουεμπανιάμα

Η τραγουδίστρια ρώτησε τον Θεό πότε «θα χαμογελάσει ξανά» σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, λίγες μέρες αφότου χτυπήθηκε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τον φύλακα του σταρ του NBA, Βικτόρ Γουεμπανιαμά.

Η Σπίαρς, 41 ετών, χτυπήθηκε την Τετάρτη όταν έτρεξε μπροστά στον αστέρα του αθλητισμού έξω από ένα εστιατόριο στο Λας Βέγκας. Η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος του Λας Βέγκας διαπίστωσε ότι η Σπίαρς ήταν στην πραγματικότητα αυτή που χτύπησε τον εαυτό της στο πρόσωπο αφού ο φρουρός ασφαλείας που προστάτευε τον Γάλλο 19χρονο έσπρωξε το χέρι της από πάνω του.

Εν μέσω της συνεχιζόμενης συζήτησης για το περιστατικό, η Σπίαρς δημοσίευσε ένα meme που έγραφε: «θα χαμογελάσεις ξανά» με την ίδια να αναρωτιέται στη λεζάντα: «Πότε θα γίνει αυτό Θεέ;» Η ανάρτησή της ήρθε αφότου αποκαλύφθηκε ότι η Σπίαρς «απαιτεί συγγνώμη», με μια πηγή κοντά στην τραγουδίστρια να λέει στην DailyMail.com ότι οι ενέργειες του φρουρού ήταν επικίνδυνες και «αηδιαστικές».

Η ίδια η Σπίαρς την Παρασκευή είπε ότι δεν κατηγόρησε τον μπασκετμπολίστα, αλλά ένιωθε ότι της φέρθηκαν άδικα. Έγραψε στο Instagram ότι δεν ήθελε να ισχυριστεί ότι ήταν θύμα, αλλά πρόσθεσε: «Δεν νιώθω ότι με αντιμετωπίζουν ως ίσο άτομο σε αυτή τη χώρα».

Πηγή κοντά της είπε στο DailyMail.com ότι απαιτεί μία συγγνώμη και ένιωσε ότι οι ενέργειες του φρουρού ήταν επικίνδυνες. «Τι θα γινόταν αν αυτό ήταν μικρό παιδί; Τι θα γινόταν αν ήταν ένα άτομο με αναπηρία που τον χτύπησε στον ώμο για ένα αυτόγραφο; Θα είχε συλληφθεί και θα καταδικαζόταν σε φυλάκιση», είπε η πηγή.

«Ο φύλακας δεν είχε ιδέα τι υπήρχε πίσω του, απλώς ταλαντεύτηκε. Κανείς δεν έτρεχε. Κανείς δεν ούρλιαζε. Δεν υπήρχε φασαρία. Δεν έχει γίνει καμία ενέργεια κατά του σωματοφύλακα ». Η πηγή είπε ότι ο φύλακας ενήργησε με υπερβολική βία. «Γίνονται νταήδες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πουν ότι λυπούνται και όλα αυτά θα φύγουν. (...) Αντίθετα, προσπαθούν να το περιστρέψουν λέγοντας ότι το χέρι της χτύπησε το πρόσωπό της ενώ δεν το έκανε. Τη χαστούκισε, το βίντεο το δείχνει αυτό »

Η πηγή είπε ότι η Σπίαρς ήταν σοκαρισμένη που δεν είχε ζητήσει συγγνώμη η ομάδα του αστέρα του ΝΒΑ. «Το μόνο που θέλει είναι μια συγγνώμη και δεν την έχει πάρει. Αποδεχτείτε το και ζητήστε συγγνώμη. Μην προσπαθήσετε να το ανατρέψετε για να κάνετε την Μπρίτνει να φταίει»

Νέο βίντεο δείχνει τη σοκαριστική στιγμή που η Σπίαρς δέχτηκε ένα χαστούκι - και απέδειξε ότι δεν τον άρπαξε. Το βίντεο δείχνει τις στιγμές που οδήγησαν στο περιστατικό έξω από το εστιατόριο Catch στο ξενοδοχείο ARIA, στο Λας Βέγκας την Τετάρτη, με την 41χρονη τραγουδίστρια να τρέχει μέχρι τον Victor, 19, και να αναφωνεί «κύριε, κύριε, κύριε!» με βρετανική προφορά πριν τον χτυπήσει στον ώμο.

Καθώς χτυπά το αστέρι στην αριστερή πλευρά, ο φρουρός, ο οποίος δεν γυρίζει - φαίνεται να την κάνει πίσω - είτε χτυπάει στο πρόσωπο είτε κάνει το χέρι της να πετάξει στο πρόσωπό της, με την τραγουδίστρια να φωνάζει και τα γυαλιά της να πέφτουν. Η τραγουδίστρια δέχεται αμέσως βοήθεθα από τα αγαπημένα της πρόσωπα στον απόηχο του χαστουκιού.

Ο Γουεμπανιαμά είχε ισχυριστεί ότι η σύγκρουση ξέσπασε όταν η Σπίαρς τον άρπαξε απότομα από πίσω, οδηγώντας τον φρουρό του να ξεκινήσει δράση, ενώ η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι «τον χτύπησε απλώς στον ώμο».Εκπρόσωπος του Μητροπολιτικού Αστυνομικού Τμήματος του Λας Βέγκας ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι η έρευνα για το περιστατικό έφτασε στο τέλος της. «Δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του εμπλεκόμενου ατόμου», είπε ο εκπρόσωπος.

Οι δύο σταρ έχουν συζητήσει το περιστατικό τις επόμενες μέρες, με τον αθλητή να λέει σε συνέντευξη Τύπου ότι η Σπίαρς τον «άρπαξε» καθώς προσπαθούσε να τον συναντήσει στο ritzy εστιατόριο. Μιλώντας πριν από τον πρώτο του αγώνα για τους San Antonio Spurs, ο αθλητικός αστέρας παραδέχτηκε ότι δεν κατάλαβε ότι το άτομο που τον άρπαξε ήταν η Σπίαρς παρά μόνο λίγες ώρες αργότερα.

«Στην αρχή είπα, «Όχι πλάκα κανεις», είπε. «Αλλά, ναι, αποδεικνύεται ότι ήταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς», είπε. «Δεν είδα τι συνέβη, γιατί περπατούσα ευθεία και μας είπαν, «Μη σταματάς». Αλλά αυτό το άτομο με άρπαξε από πίσω -- όχι στον ώμο μου, με άρπαξε από πίσω -- και έτσι απλά ξέρω ότι η ασφάλεια την έσπρωξε μακριά ».

Ο σύζυγος της Σπίαρς Σαμ Ασγκάρι, δημοσίευσε επίσης μια δήλωση στην ιστορία του στο Instagram υπερασπιζόμενος τη σύζυγό του - η οποία όπως είπε «δέχτηκε σωματική επίθεση». «Η βίαιη συμπεριφορά ενός φύλακα ασφαλείας εκτός ελέγχου δεν πρέπει να σκιάζει το επίτευγμα ενός σπουδαίου νεαρού άνδρα σε άνοδο @wemby», είπε, προσθέτοντας ετικέτα στον Γουενμπανιάμα.

«Η ευθύνη πρέπει να βαρύνει τον δειλό που το έκανε αυτό, τους ανθρώπους που τον προσέλαβαν χωρίς τον κατάλληλο έλεγχο και μια συστημική κουλτούρα περιφρόνησης των γυναικών στον αθλητισμό και την ψυχαγωγία». Η Σπίαρς και ο Ασγκάρι παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022 μετά από έξι χρόνια σχέσης.