ΚΟΣΜΟΣ

Τζίτζι Χαντίντ: Πόζαρε ανέμελη με μπικίνι μετά την είδηση για τη σύλληψή της - «Τέλος καλό όλα καλά»

Η Τζίτζι Χαντίντ
Η Τζίτζι Χαντίντ
ΑΡ

Η Τζίτζι Χαντίντ δεν φαίνεται να πτοήθηκε από τα προβλήματά της με το νόμο, συνεχίζοντας ανέμελη τις διακοπές της στην Καραϊβική

Η Τζίτζι Χαντίντ ποζάρει σε μία σειρά από ανέμελες φωτογραφίες με μπικίνι μετά την είδηση της σύλληψής της, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της πως είναι «όλα καλά».

Χθες το απόγευμα (18/7), η 28χρονη Χαντίντ μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί ένα καρουζέλ με φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της με φίλους, μεταξύ των οποίων και μία σειρά από φωτογραφίες της με μπικίνι και ανέμελες περιπλανήσεις στον ήλιο. «Τέλος καλό όλα καλά» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Οι ανέμελες φωτογραφίες με μαγιό κοινοποιήθηκαν λίγες μέρες αφότου συνελήφθη και της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.000 δολαρίων, όταν πράκτορες του τελωνείου και του Συνοριακού Ελέγχου εντόπισαν μαριχουάνα και σύνεργα ναρκωτικών στις αποσκευές της κατά την άφιξή της σε προορισμό της Καραϊβικής.

Τα δικαστικά έγγραφα που ελήφθησαν από το PEOPLE επιβεβαίωσαν ότι αφού πέταξε με ιδιωτικό τζετ στις Νήσους Κέιμαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στις 10 Ιουλίου, η Χαντίντ προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Όουεν Ρόμπερτς, όπου οι αρχές ανακάλυψαν «μαριχουάνα και σκεύη που χρησιμοποιούνται για την κατανάλωσή της»

Οι ποσότητες «ήταν σχετικά μικρές και προορίζονταν φαινομενικά για προσωπική κατανάλωση». Παρόμοια υλικά βρέθηκαν στις τσάντες της Λί Νικόλ Μακάρθι, ενός άλλου μέλους της ομάδας της Χαντίντ ανέφεραν οι τοπικές αρχές. Και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Κράτησης Κρατουμένων.

Αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση και εμφανίστηκαν σε Δικαστήριο στις 12 Ιουλίου όπου και οι δύο παραδέχθηκαν την ενοχή τους. Σε καθε μία επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 δολαρίων και δεν καταγράφηκε καταδίκη. Τα δικαστήρια των Νήσων Κέιμαν επιβεβαίωσαν στο PEOPLE ότι η Χαντίντ και η Μακάρθι οδηγήθηκαν στο Τζορτζ Τάουν, αλλά δεν διευκρίνισαν τις κατηγορίες.

Μετά το περιστατικό πάντως, η απόδραση της Χαντίντ στον εξωτικό προορισμό συνεχίστηκε όπως είχε προγραμματιστεί, με το το τοπ μόντελ να δημοσιοποιεί περισσότερα στιγμιότυπα του ταξιδιού της στο Instagram.

Σε ένα απο τα εντυπωσιακά «κλικ» η Χαντίντ εμφανίζεται να ποζάρει σε μια ξαπλώστρα με ένα μπικίνι , ενώ σε άλλο φαίνεται να χαμογελά καθώς δείχνει ένα μεγάλο τατουάζ δράκου στο δεξί της πόδι. Προηγουμένως δημοσίευσε μια selfie σε καθρέφτη της ίδιας και δύο φίλων της να ποζάρουν με τα μαγιό τους, προσθέτοντας ένα emoji ήλιου και τη λέξη «Καλημέρα».

Άλλα στιγμιότυπα στην ανάρτηση της Χαντίντ στις 18 Ιουλίου έδειχναν μερικά από τα φαγητά που απολάμβανε η ομάδα, όπως στρείδια και μια πίτσα, και την τσάντα της Χαντίντ γεμισμένο με πολύχρωμα κοσμήματα που φαινομενικά αγόρασε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το μοντέλο μοιράστηκε επίσης περισσότερες φωτογραφίες της να ποζάρει με διάφορα μαγιό. Η ανάρτηση έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 300.000 likes.