ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης για τις πυρκαγιές: «Συναγερμός στην Ελλάδα, έρχεται καύσωνας»

Στις φωτιές στην Ελλάδα αναφέρεται ο τουρκικός Τύπος
Στις φωτιές στην Ελλάδα αναφέρεται ο τουρκικός Τύπος
ΑΡ

Μεγάλη έκταση δίνουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Τουρκίας στις φωτιές που μαίνονται στην Ελλάδα

Τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης επικεντρώνονται στη μάχη που δίνουν με τις φλόγες οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Ελλάδα, προκειμένου να ελέγξουν τις φωτιές.

«Συναγερμός στην Ελλάδα! 66 νέες πυρκαγιές: Έρχεται κύμα καύσωνα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Milliyet. «Οι περισσότερες από αυτές κατασβέστηκαν ως αποτέλεσμα της ταχείας αντίδρασης των ομάδων πυρόσβεσης. Συνεχίζονται οι φωτιές γύρω από την πρωτεύουσα Αθήνα και τη Ρόδο» σημειώνει το δημοσίευμα.

«Το τελευταίο 24ωρο ξέσπασαν 66 νέες πυρκαγιές στην Ελλάδα και οι περισσότερες από αυτές κατασβήστηκαν ως αποτέλεσμα της ταχείας αντίδρασης των ομάδων πυρόσβεσης» σχολιάζει η εφημερίδα Sabah.

«Ο καύσωνας και οι ισχυροί άνεμοι στην Ελλάδα, είχαν ως αποτέλεσμα πολλές πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές. Οι προσπάθειες κατάσβεσης τους συνεχίζονται» γράφει το TRT Haber, προβάλλοντας σχετικές εικόνες.

«66 πυρκαγιές στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο» γράφει η εφημερίδα Star, σημειώνοντας πως στην περίπτωση της Ρόδου κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τρεις περιοχές του νησιού.