ΚΟΣΜΟΣ

Τζίτζι Χαντίντ: Πόζαρε σαν «αρχαία Ελληνίδα θεά» στο θεματικό πάρτι γενεθλίων της αδερφής της

Oι αδερφές Χαντίντ στο λαμπερό, θεματικό πάρτι
Oι αδερφές Χαντίντ στο λαμπερό, θεματικό πάρτι

Η Τζίτζι Χαντίντ εντυπωσίασε με τις καμπύλες της, φορώντας ένα λευκό φόρεμα με κόμπους στο πάρτι για τα 40α γενέθλια της αδερφής της Aλάνα

Η 28χρονη Τζίτζι Χαντίντ έδειξε τις καμπύλες της με ένα κομψό λευκό φόρεμα με ιδιαίτερα κοψίματα καθώς έδωσε το παρών στο θεματικό πάρτι «toga» για τα 40α γενέθλια της αδερφής της Αλάνα Χαντίντ . Το πάρτι toga είναι ένα πάρτι κοστουμιών με ελληνορωμαϊκό θέμα, όπου οι παρευρισκόμενοι φορούν ένα ρούχο εμπνευσμένο από τα αρχαία ρωμαϊκά και ελληνικά ρούχα με χιτώνες και σανδάλια.

Η Τζιτζι ταίριαξε το σύνολό της με ένα λεπτό ασημένιο κολιέ και κομψά μαργαριταρένια σκουλαρίκια, ενώ φόρεσε απλές κρεμ μπαλαρίνες για να ολοκληρώσει την εμφάνιση. «Γιορτάζουμε την αδερφή μας!» η γεννημένη στο Λος Άντζελες καλλονή έγραψε στη λεζάντα της οικογενειακής φωτογραφίας που μοιράστηκε στο Instagram για τα εκατομμύρια των ακολούθων της.

Οι αδερφές της, Aλάνα και Μαριέλ φόρεσαν παρόμοιες παραλλαγές σε ρωμαϊκά και ελληνικά φορέματα προς τιμήν της περίστασης. Η Μπέλα Χαντίντ είναι αναμφισβήτητα η πιο διάσημη από τα αδέρφια Χαντίντ, συνολικά όμως υπάρχουν πέντε: οι Τζίτζι, Μπέλα, Μαριέλ, Αλάνα και Ανουάρ.

Η Mαριέλ και η Αλάνα είναι οι μεγαλύτερες Χαντίντ και προέρχονται από τον πρώτο γάμο του Mοχάμεντ Χαντίντ με τη Mαίρη Μπάτλερ στις αρχές της δεκαετίας του '90. Το «birthday girl» είναι το δεύτερο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου του 1985.

Η Aλάνα ζει στη Νέα Υόρκη, όπου βιοπορίζεται ως σχεδιάστρια μόδας, σε αντίθεση με τα αδέλφια της που είναι μοντέλα. Η μεγάλη αδερφή της Τζίτζι δημοσιεύει συχνά αναρτήσεις με νόημα στο Instagram προτρέποντας τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της να αγαπούν τον εαυτό τους

Ενώ η Aλάνα έχει ασχοληθεί περιστασιακά με το μόντελινγκ, επικεντρώνεται κυρίως σε έργα που σχετίζονται με τη μόδα, ενώ είναι συνιδρύτρια της σειράς La Detresse. Η μελαχρινή καλλονή έχει ποζάρει για το brand Lou And Grey με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Η ίδια φρόντισε να τονίσει ότι «δεν είναι ανταγωνιστική» με τα διάσημα αδέρφια της, σύμφωνα με το Grazia UK. «Όλοι έχουμε μια έμφυτη εργασιακή ηθική και νιώθω επιτυχημένη. Κάνω πολλά πράγματα, τα οποία οι άνθρωποι ίσως δεν γνωρίζουν, όπως και οι αδερφές μου», είπε η Αλάνα.

Και επανέλαβε, «Το να είσαι διάσημος δεν είναι επιτυχία» τόνισε, σημειώνοντας επίσης ότι ήταν «σούπερ δεμένη» με όλα τα αδέρφια της. «Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, θέλουμε να είμαστε κοντά και ποτέ δεν σκεφτήκαμε τίποτα ο ένας για τον άλλον εκτός από το ότι είμαστε αδέρφια», είπε η μεγιστάνας της μόδας.