ΚΟΣΜΟΣ

Mattel: Kυκλοφόρησε την «Weird Barbie» που λατρέψαμε στην ταινία  

Kυκλοφορεί κατόπιν παραγγελίας από τη Μattel η Weird Barbie
Kυκλοφορεί κατόπιν παραγγελίας από τη Μattel η Weird Barbie
Ιnstagram

Η «Weird Barbie», την οποία υποδύθηκε η Κέιτ ΜακΚίνον στην ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ που σπάει ταμεία, είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά

Η ταινία «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουικ ξεπέρασε σε εισπράξεις το 1 δισ. δολάρια παγκοσμίως και έχει γίνει το απόλυτο trend του καλοκαιριού με τον κολοσσό της Μattel να συνεχίζει το ξέφρενο μάρκετινγκ που στηρίζεται στη δημοφιλή κούκλα και το...ροζ χρώμα.

Στο πλαίσιο αυτό η Weird Barbie, η περίεργη κούκλα που υποδύεται η γνωστή ηθοποιός Κέιτ ΜακΚίνον απέκτησε τη δική της εκδοχή στον κόσμο της Mattel και είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά... μόνο κατόπιν παραγγελίας, σε limited edition.

Η Weird Barbie φοράει το ίδιο ροζ φόρεμα με εκείνο της ταινίας έχει πολύχρωμα σχέδια και λεοπάρ μπότες. Είναι περίεργα βαμμένη στο πρόσωπο και έχει κοντά, ατίθασα μαλλιά.

Όπως αναφέρει η Mattel Creations, αυτή η Barbie είναι «φτιαγμένη για να κινείται». Σε αντίθεση με την στερεοτυπική εικόνα της δημοφιλούς κούκλας, τα «άκρα της έχουν την ικανότητα να υπερεκτείνονται» ενώ μπορεί φυσικά να κάνει και σπαγγάτο.