ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Φοξ: Κυκλοφόρησε ποιητική συλλογή - «Το σώμα μου πονάει από τις αμαρτίες των ανδρών»

H Mέγκαν Φοξ... έγινε ποιήτρια
H Mέγκαν Φοξ... έγινε ποιήτρια
ΑΡ

Η Mέγκαν Φοξ κυκλοφόρησε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Τα Όμορφα Αγόρια είναι Δηλητηριώδη» και το Χόλιγουντ βρήκε νέο θέμα συζήτησης

H Mέγκαν Φοξ ανακοίνωσε ένα επερχόμενο βιβλίο με ποιήματα με τίτλο «Τα όμορφα αγόρια είναι δηλητηριώδη», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Amazon, όπου είναι ήδη μπεστ σέλερ.

Το βιβλίο των 192 σελίδων περιλαμβάνει περίπου 80 ποιήματα της Φοξ, τα οποία ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster περιγράφει ως «σπαραχτικά και σκοτεινά» και τα οποία «προβάλλουν το ιδιαίτερο χιούμορ της».

Μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο, η Μέγκαν Φοξ μιλάει μεταξύ άλλων για το πώς προσπαθούμε να ταιριάξουμε στο σχήμα αυτών που αγαπάμε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι «θα χάσουμε τον εαυτό μας στη διαδικασία»

«Αυτά τα ποιήματα γράφτηκαν σε μια προσπάθεια να απαλειφθεί η ασθένεια που είχε ριζώσει μέσα μου εξαιτίας της σιωπής μου», είπε η Φοξ κατά την ανακοίνωση του βιβλίου. «Έχω περάσει όλη μου τη ζωή κρατώντας τα μυστικά των ανδρών, το σώμα μου πονάει από το να σηκώσω το βάρος των αμαρτιών τους. Η ελευθερία μου ζει σε αυτές τις σελίδες και ελπίζω ότι τα λόγια μου μπορούν να εμπνεύσουν άλλους να πάρουν πίσω την ευτυχία και την ταυτότητά τους χρησιμοποιώντας τη φωνή τους για να φωτίσουν ό,τι έχει θαφτεί, αλλά δεν έχει ξεχαστεί, στο σκοτάδι».

Τα ποιήματα πιθανότατα άντλησαν έμπνευση από τις προσωπικές σχέσεις της ίδιας της Φοξ, εκτός από τη γενικότερη δυναμική των φύλων στο Χόλιγουντ. Η 37χρονη ηθοποιός είχε δύο σχέσεις υψηλού προφίλ καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της, με τον πρωταγωνιστή του "Beverly Hills: 90210" Μπράιαν Όστιν Γκριν, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά και πιο πρόσφατα, με τον τραγουδιστή Machine Gun Kell.

Η ιδια έχει επίσης μιλήσει ανοιχτά για τον μισογυνισμό που βίωσε στο Χόλιγουντ νωρίς στην καριέρα της, κάτι που πιθανότατα θα διαπερνά κατά κάποιο τρόπο ολόκληρο το βιβλίο της.

«Νομίζω ότι ήμουν μπροστά από το κίνημα #MeToo σχεδόν μια δεκαετία», είπε η Fox στο Glamour UK πέρυσι. «Μιλούσα πάντα ανοιχτά ενάντια σε κάποια από τα καταχρηστικά, μισογυνικά, πατριαρχικά πράγματα που συνέβαιναν στο Χόλιγουντ το 2008 και το 2009, πολύ πριν οι άνθρωποι ήταν έτοιμοι να το αποδεχτούν ή να το ανεχτούν. Και πραγματικά με ειρωνεύτηκαν που το έκανα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι είχαν χρόνο να αναθεωρήσουν, εκ των υστέρων».