ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ στο Tέξας: Βρήκε την 11χρονη κόρη του στραγγαλισμένη και κακοποιημένη, κάτω από κρεβάτι

Θρίλερ στο Tέξας: Βρήκε την 11χρονη κόρη του στραγγαλισμένη και κακοποιημένη, κάτω από κρεβάτι

Tέξας: Το παιδί βρισκόταν μόνο στο σπίτι του και ενημέρωσε τον πατέρα του πως κάποιος χτυπούσε την πόρτα

Σοκάρει η αγριότητα της δολοφονίας ενός 11χρονου κοριτσιού στο Τέξας, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό, με σημάδια βιασμού και στραγγαλίσμου.

Η Μαρία μόνη της με τον πατέρα της, τον οποίο τη μοιραία μέρα του εγκλήματος είχε ειδοποιήσει ότι ένας άγνωστος χτυπούσε την πόρτα του διαμερίσματος

Όπως δήλωσε ο 32χρονος Καρμέλο Γκονζάλες ο οποίος εργαζόταν το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Έλαβα ένα μήνυμα από την κόρη του ότι κάποιος χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού τους στην πόλη Πασαντίνα. «Της είπα να μην ανοίξει την πόρτα επειδή μόλις έφτασα στη δουλειά, και εκείνη μου απάντησε ότι θα έμενε ξαπλωμένη στο κρεβάτι», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο ίδιος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, όμως εκείνη δεν απαντούσε και ζήτησε από συγγνείς του να ελέγξουν το διαμέρισμα. Όταν έφτασαν, η εξώπορτα ήταν κλειστή αλλά ξεκλείδωτη. Ρίχνοντας μια βιαστική ματιά στο χώρο, δεν εντόπισαν την 11χρονη και κάλεσαν τον Καρμέλο Γκονζάλες για να τον ενημερώσουν.

Πέντε ώρες μετά την τελευταία επικοινωνία με την κόρη του, ο 32χρονος έφτασε στο σπίτι και ψάχνοντας τα δωμάτια βρήκε το άψυχο σώμα της κάτω από το κρεβάτι του μέσα σε μια πλαστική σακούλα.

Όπως έδειξε η εξέταση της σορού, το κοριτσάκι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά πριν την στραγγαλίσουν, ενώ είχε δεχτεί και ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι.

Οι Αρχές δεν έχουν καταλήξει σε κάποιον ύποπτο, ενώ πιστεύεται ότι το κοριτσάκι να γνώριζε τον δράστη, αφού δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης στο σπίτι.

Πάντως ο πατέρας έχει αποκλειστεί ως ύποπτος, αφού το άλλοθί του ελέγχθηκε και επιβεβαιώθηκε, όπως σημειώνουν οι Αρχές.