ΚΟΣΜΟΣ

Ρίτα Όρα: Το «καυτό» καλοκαίρι της στην Ίμπιζα - Το πάρτι γενεθλίων και το όνειρο της μητρότητας

Η Ρίτα 'Όρα ποζάρει για το νέο της άλμπουμ
Η Ρίτα 'Όρα ποζάρει για το νέο της άλμπουμ
Α.Ρ

Η Ρίτα Όρα «ανέβασε» στιγμιότυπα από το καλοκαίρι της στην Ίμπιζα, ποζάροντας μεταξύ άλλων με ένα μικροσκοπικό μπικίνι

Η Ρίτα Όρα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ίμπιζα και καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει προς το τέλος του με μία νοσταλγική διάθεση κοινοποίησε σειρά από εντυπωσιακά στιγμιότυπα από το διάλειμμά της.

Η τραγουδίστρια φαινόταν εντυπωσιακή καθώς πόζαρε με ένα σχεδόν...ανύπαρκτο μαύρο μπικίνι, επιδεικνύοντάς την τονισμένη και γεμάτη τατουάζ σιλουέτα της καθώς ξαπλώνει σε βράχους δίπλα στον ωκεανό. Σε μία άλλη φωτογραφία εμφανίζεται με ένα λεοπάρ παντελόνι και ένα γιλέκο, εν όψει νυχτερινής της εξόδου. Ανάμεσα στις μέρες της παραλίας και στο πάρτι, η Ρίτα βρήκε χρόνο να χαλαρώσει, αφιερώνοντας χρόνο στη συνεδρία βελονισμού της.

Στη λεζάντα του άλμπουμ των διακοπών της έγραψε: «Ξαναζώντας τα όλα». Η Ρίτα Όρα απολαμβάνει ηλιόλουστες διακοπές αφού γιόρτασε τα 48α γενέθλια του συζύγου της Τάικα Γουαϊτίτι στο νησί με φίλους. Το ζεύγος γιόρτασε την περίσταση νωρίτερα αυτό το μήνα δειπνώντας στο ύπαιθρο και χορεύοντας όλη τη νύχτα με τους διασημότερους φίλους τους, καθώς ο Diplo εκτέλεσε χρέη DJ για το πάρτι.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το γεύμα τους σε ένα μακρύ πολυτελώς διακοσμημένο τραπέζι με πολλούς να εκφωνούν εναλλάξ ομιλίες προς τιμήν του Tάικα.

Αστερια όπως η Ashley Roberts, η τραγουδίστρια Jess Glynne, η Jodie Turner-Smith και η Chloe Sims του TOWIE ήταν ανάμεσα στη λίστα καλεσμένων για το πάρτι. Απόλαυσαν ένα ξεχωριστό μενού από τον σεφ Andrea Colecchia και αποκλειστικά επιμελημένα κοκτέιλ από τον Prospero Tequila και το 71 Gin.

Η ποπ σταρ εμφανίστηκε να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της μετά από μερικές πολυάσχολες εβδομάδες, γεμάτες με νέα επαγγελματικά σχέδια. Η ίδια αποκάλυψε τις ελπίδες της να κάνει οικογένεια με το σύζυγό της, αφού παντρεύτηκαν το 2022. Θα ήθελε πολύ να κάνει παιδιά, εξομολογείται σε ένα επερχόμενο επεισόδιο του Running Wild With: The Challenge. «Θα ήθελα να κάνω παιδιά φυσικά όταν είναι η κατάλληλη στιγμή» τόνισε