ΚΟΣΜΟΣ

Τζούντι Τέρνερ Σμιθ - Τζοσουά Τζάκσον: Χώρισε το ζευγάρι έπειτα από 4 χρόνια γάμου

Τζούντι Τέρνερ Σμιθ - Τζοσουά Τζάκσον: Χώρισε το ζευγάρι έπειτα από 4 χρόνια γάμου

Τζούντι Τέρνερ Σμιθ - Τζοσουά Τζάκσον: Η 37χρονη ζήτησε να αφαιρεθεί η επιλογή της διατροφής, σημειώνοντας πως εκείνη κι ο πρώην σύζυγός της είχαν κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο

Η Τζούντι Τέρνερ Σμιθ και ο Τζοσουά Τζάκσον έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της.

Στα έγγραφα που εξασφάλισε η Page Six, η Τζούντι Τέρνερ Σμιθ επικαλέστηκε ασυμβίβαστες διαφορές ως αιτία του χωρισμού τους, ενώ ζητά την κοινή επιμέλεια της 3χρονης κόρης τους, Τζάνι.

Η 37χρονη ζήτησε να αφαιρεθεί η επιλογή της διατροφής, σημειώνοντας πως εκείνη κι ο πρώην σύζυγός της είχαν κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο. Ως επίσημη ημερομηνία του χωρισμού τους όρισε την 13η Σεπτεμβρίου.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στο πάρτι γενεθλίων του Τζάκσον το 2018, ενώ αρραβωνιάστηκε κρυφά σε λιγότερο από έναν χρόνο.

Τον Δεκέμβριο του 2019 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, ενώ υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον Απρίλιο του 2020.

Όπως είχε αναφέρει παλαιότερα σε συνέντευξή της η ηθοποιός, το ξεκίνημα της σχέσης τους ήταν κάτι πολύ επιπόλαιο και σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Με τον καιρό όμως, το δέσιμό τους έγινε πολύ ισχυρό.

«Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον άντρα μου, είχαμε ένα one night stand. Τώρα είναι ένα δίχρονο stand», αστειεύτηκε η 34χρονη. Στη συνέχεια, περιέγραψε με λεπτομέρειες τη γνωριμία τους.

«Πρώτα απ' όλα, εγώ τον είδα πρώτη και μόλις τον είδα σκέφτηκα: Τον θέλω. Όταν με είδε και εκείνος, εγώ προσποιούμουν ότι δεν τον πρόσεξα. Όλο το βράδυ με ακολουθούσε στο πάρτι, ένιωσε την ενέργειά μου. Το ένιωσε και εκείνος», εξήγησε η ηθοποιός του «Last Ship».