ΚΟΣΜΟΣ

Αν Χάθαγουεϊ: «Μου είχαν πει οτι η καριέρα μου θα λήξει στα 35 μου»

Η Αν Χάθαγουέϊ
Η Αν Χάθαγουέϊ
ΑΡ

Η Αν Χάθαγουεϊ θυμάται ότι της είχαν πει πως η καριέρα της θα έχει ημερομηνία λήξης και δηλώνει ευγνώμων που οι γυναίκες ηθοποιοί το έχουν ανατρέψει αυτό

Στο τελευταίο εξώφυλλο για τον ψηφιακό τίτλο PORTER της NET-A-PORTER, η γνωστή ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ είπε όταν ξεκίνησε στη βιομηχανία του θεάματος ως παιδί, την είχαν προειδοποιήσει ότι η καριέρα της θα εκτροχιαζόταν στην ηλικία των 35 ετών. κάτι που «αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες».

Η ίδια ωστόσο δήλωσε οτι έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά. «Αυτό που έχει εξελιχθεί [από εκείνο το διάστημα] είναι ότι περισσότερες γυναίκες κάνουν καριέρα πιο αργά στη ζωή τους, κάτι που νομίζω ότι είναι φανταστικό», πρόσθεσε η 41χρονη βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια.

«Προφανώς, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε μια παρέλαση καθώς όπως που είπε κάποιος τις προάλλες: "Υπάρχουν τόσα πολλά για να είμαστε περήφανοι και υπάρχουν τόσα πολλά να διορθώσουμε", πρόσθεσε η Χάθαγουεϊ. Με μια καριέρα 20 και πλέον ετών και πολλές διακρίσεις στο βιογραφικό της, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Χάθαγουεϊ πάντα ήταν πρωτοπόρος.

«Έχω στόχους, έχω όνειρα· δεν μοιάζουν πολύ διαφορετικά από ό,τι όταν ήμουν [νεότερη], αλλά εξακολουθώ να τους επιδιώκω», είπε στο PORTER. Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η μητέρα δύο γιους 7 και 4 ετών με τον σύζυγό της Adam Shulman- είναι πολύ πιο προσεκτική και μυστικοπαθής.

«Είναι κάτι που νιώθω ότι δεν είναι μόνο απαραίτητο για την υγεία μου, είμαι σε μια ομάδα, είναι η οικογένειά μου και δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα», είπε.
Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο PEOPLE, η Χάθαγουεϊ έθιξε εν συντομία το θέμα της γήρανσης, λέγοντας ότι πιστεύει ότι είναι «άλλη μια λέξη για τη ζωή».

«Και το τι θα κάνει κανείς με αυτό από εκεί και πέρα είναι προσωπικό και εξαρτάται από εσένα τον ίδιο», συνέχισε η ηθοποιός της ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada» «Αισθάνομαι υπέροχα, νιώθω καλύτερα από ό,τι στα 20 μου γιατί φροντίζω πολύ καλύτερα τον εαυτό μου».

Η ηθοποιός συνέχισε αναφέροντας την απόφασή της να κόψει το αλκοόλ στα 30 της, «Δεν μπορούσα να ζήσω τη ζωή που ήθελα πίνοντας», είπε και σημείωσε ότι τώρα, στα 40 της, υποστηρίζει τον εαυτό της διαφορετικά διατροφικά. «Θέλω να επιστρέψω και να μιλήσω με τον 25χρονο εαυτό μου που ένιωθε ότι δεν χρειαζόταν να κάνει τίποτα και απλά να του πω, γλυκιά μου, υπάρχει ένας άλλος κόσμος εκεί έξω και έχει γεύση αβοκάντο», αστειεύτηκε ο Χάθαγουεϊ.