ΚΟΣΜΟΣ

Τελευταίο βίντεο μίας σταρ του YouTube πριν σκοτωθεί σε αεροπορικό δυστύχημα με τον πατέρα της

youtube
Photo: Youtube

Λίγες ημέρες πριν το φονικό ατύχημα, η Jenny δημοσίευσε ένα βίντεο με τον πατέρα της δοκιμάζοντας ένα αεροσκάφος Cherokee 180 

Ένα βίντεο με τον ευατό της και τον πατέρα της είχε αναρτήσει μία σταρ του YouTube λίγες ημέρες πριν σκοτωθούν σε αεροπορικό δυστύχημα.

Το αστέρι του YouTube Jenny Blalock, 45 ετών, και ο πατέρας της James, 78, σκοτώθηκαν όταν το 35ετές μονοκινητήριο αεροσκάφος της Jenny, ένα Beechcraft, συνετρίβη κοντά στο Pulaski, Tennessee, την Πέμπτη (7 Δεκεμβρίου) περίπου στις 11:15 (τοπική ώρα), όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA).

Λίγες ημέρες πριν το φονικό ατύχημα, η Jenny, η οποία είχε επίσης δύο επιχειρήσεις, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον πατέρα της δοκιμάζοντας ένα αεροσκάφος Cherokee 180 για έναν φίλο της στο κανάλι της στο YouTube TNFlygirl.

Η οικογένεια Blalock δήλωσε: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κοινότητα για την αγάπη και την υποστήριξή της προς την οικογένειά μας κατά την απώλεια αυτής της αδιανόητης απώλειας δύο πολύτιμων μελών της οικογένειάς μας, της Jenny και του Jim (Buck) Blalock.