ΚΟΣΜΟΣ

BBC: Χαρούμενη είναι η παρουσιάστρια που έγινε viral υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλό της στην κάμερα

BBC: Χαρούμενη είναι η παρουσιάστρια που έγινε viral υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλό της στην κάμερα

Κάποιος διέρρευσε ολόκληρο το βίντεο από τη viral στιγμή της, που την δείχνει να μετράει αντίστροφα πριν βγει στον αέρα. 

Ήταν πριν από περίπου 10 μέρες, όταν ένα μικρό κλιπάκι έδειχνε την παρουσιάστρια του BBC να υψώνει το μεσαίο της δάχτυλο στην κάμερα, με το που βγήκε στον αέρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο το κλιπάκι έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ίδια ζήτησε συγγνώμη εξηγώντας ότι ήταν ένα αστείο, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν βλέποντας το βίντεο.

Και τώρα, κάποιος αποφάσισε να διαρρεύσει στο YouTube ολόκληρο το βίντεο από το περιστατικό, που δείχνει την Maryam Moshiri να μετράει αντίστροφα περιμένοντας να βγει στον αέρα. Απλά στάθηκε άτυχη, καθώς η κάμερα την έπιασε με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο να ξεκινάει το δελτίο στο BBC.

Μάλιστα, όταν δημοσιεύτηκε το πλήρες βίντεο, η Moshiri έγραψε στο X, πως είναι χαρούμενη με αυτό, καθώς δείχνει ότι δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν και απλά ήταν ένα αστείο. «Δεν ήταν το BBC που το δημοσίευσε και σίγουρα δεν ήμουν εγώ. Αλλά κατά κάποιο τρόπο νομίζω ότι χαίρομαι που αυτό διέρρευσε, καθώς δείχνει ότι έκανα ένα μικρό αστείο με το συνεργείο κατά τη διάρκεια της αντίστροφης μέτρησης».

Ολόκληρο το βίντεο:

Ένα βίντεο που επιβεβαιώνει αυτό που είχε πει και πριν από δέκα μέρες, εξηγώντας το τι συνέβη: «Όταν φτάσαμε στο ''1'', έδειξα το μεσαίο δάχτυλό μου ως αστείο και δεν κατάλαβα ότι ήμασταν στον αέρα. Ήταν ένα μεταξύ μας αστείο με την ομάδα μου και λυπάμαι πολύ που βγήκε στον αέρα! Δεν ήταν πρόθεσή μου να συμβεί αυτό και λυπάμαι αν προσέβαλα ή στενοχώρησα κάποιον. Δεν ''έδειχνα το δάκτυλο'' στους θεατές ή ακόμα και σε κάποιον. Ήταν ένα χαζό αστείο που προοριζόταν για έναν μικρό αριθμό συνεργατών μου».