ΚΟΣΜΟΣ

Tζεφ Μπέζος: Ο ξέφρενος χορός της αγαπημένης του πάνω σε τραπέζι - Τα γενέθλιά της στην Καραϊβική

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσες
Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσες
ΑΡ

Η Λόρεν Σάντσες, η μέλλουσα κυρία Μπέζος γιόρτασε τα γενέθλιά της το Σαββατοκύριακο στο Σεντ Μπαρτς της Καραϊβικής, χορεύοντας επάνω στα τραπέζια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες

Η Λόρεν Σάντσεζ η αγαπημένη του ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της με τον αρραβωνιαστικό της και μία σειρά από μεγιστάνες, όπως οι Ντέιβιντ Γκέφεν και Μπάρι Ντίλερ. Η μέλλουσα δεύτερη κυρία Μπέζος χόρεψε με στυλ το Σαββατοκύριακο στο Σεντ Μπαρτς της Καραϊβικής και μετέδωσε το κέφι και τη ζωντανιά της στο σικ στέκι La Petite Plage.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν οτι η εορτάζουσα, ο Κροίσος αρραβωνιαστικός της, ο παραγωγός ταινιών Μπράιαν Γκλέιζερ ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ντέιβιντ Γκέφεν, ο Μπάρι Ντίλερ της IAC, και ο Mάικλ Σέιλορ της MicroStrategy, εθεάθησαν στο κομψό παραλιακό εστιατόριο στο λιμάνι της Γκουστάβια, το βράδυ της Παρασκευής. Η αδερφή της, Έλενα, ήταν επίσης στη σκηνή, όπως μας είπαν.

«Όλοι είχαν χαλαρή διάθεση. Η Λόρεν Σάντσεζ σηκώθηκε σε ένα τραπέζι και χόρεψε», είπε αυτόπτης μάρτυρας. «Φαινόταν σαν να γιόρταζαν τα γενέθλια κάποιου». Το μέρος είναι γνωστό για τα DJ sets και τους διάσημους θαμώνες του.

Ο Σέιλορ καθόταν σε ένα ξεχωριστό τραπέζι από την ομάδα του Μπέζος και ο «γκουρού» της τεχνητής νοημοσύνης Σαμ Άλτμαν βρισκόταν επίσης στο εστιατόριο. Μια άλλη πηγή σημείωσε ότι τα γενέθλια της Σάντσεζ είναι στις 19 Δεκεμβρίου, όταν και θα κλείσει τα 54 της χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπέζος και η Σάντσες διαμένουν στο πολυτελές τους γιοτ ενώ βρίσκονται στο ειδυλλιακό νησί της Καραϊβικής. Το ζευγάρι έχει ένα σούπερ γιοτ 500 εκατομμυρίων δολαρίων, που ονομάζεται «Koru». Ο Γκέφεν θα μπορούσε επίσης να βρίσκεται στο νησί με την πολυτελή θαλαμηγό του, το Rising Sun, αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων.

Γνωστά ονόματα όπως η δικηγόρος και socialite του Χόλιγουντ, Lydia Kives, η ειδικός περιποίησης δέρματος "Nurse Jamie" και ο ινφλουένσερ Tobie Gonzalez ήταν επίσης κοντά, σύμφωνα με μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.