ΚΟΣΜΟΣ

Kέιτ Μίντλετον: Όργιο φημολογίας για την υγεία της - «Κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο»

H Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει στο νοσοκομείο
H Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει στο νοσοκομείο
ΑΡ

Παγκόσμια ανησυχία για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, καθώς το παλάτι τηρεί σιγή ιχθύος για τη μετεγχειρητική περίοδο που βιώνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ισπανίδα δημοσιογράφος αναζωπυρώνει τους φόβους για την επόμενη ημέρα

Η μυστηριώδης επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον σημειώθηκε σε μια περίοδο που η βρετανική βασιλική οικογένεια απασχολεί έντονα την επικαιρότητα για θέματα υγείας. Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' θα υποβληθεί επίσης σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον προστάτη του, οπως έγινε γνωστό αυτέ τις ημέρες.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε την επέμβαση στη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την είδηση για τον μονάρχη. «Η Βασιλική Υψηλότης της Πριγκίπισσας της Ουαλίας εισήχθη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της» ανέφερε το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα ανακοινωθέν.

«Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα μέχρι το Πάσχα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι ευγνώμων για την ανησυχία που εύλογα θα προκαλέσει αυτή η δήλωση».

Ωστόσο, παρά τον προγραμματισμένο χαρακτήρα αυτής της χειρουργικής επέμβασης τρεις ημέρες μετά την επέμβαση, το πρόγραμμα του ισπανικού τηλεοπτικού δικτύου Telecinco «Fiesta» έδωσε την τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Concha Calleja ήταν αυτή που αποκάλυψε πώς περνάει στο νοσοκομείο η πριγκίπισσα της Ουαλίας, εντείνοντας τις ανησυχίες για την ανάρρωσή της.

«Μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι πήγε στραβά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι' αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσεις» είπε η Ισπανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος. «Την τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο μεσημεριανό γεύμα των Χριστουγέννων και από τότε άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. Η Κέιτ βρίσκεται στα χέρια των γιατρών εδώ και αρκετές ημέρες.

«Πιστεύω ότι το Παλάτι θα εκδώσει νέο ανακοινωθέν τις επόμενες μέρες που θα εξηγεί καλύτερα τι συμβαίνει, η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και με συγκεκριμένο κίνδυνο, κίνδυνος που δεν εμφανίστηκε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στο μετεγχειρητική περίοδο» πρόσθεσε.