ΚΟΣΜΟΣ

Κλόντια Σίφερ: Ο γάτος της «Τσιπ» κλέβει την παράσταση - Ινφλουένσερ, ηθοποιός και... σταρ με τουπέ

Η Κλόντια Σίφερ με την αγαπημένη της γατούλα
Η Κλόντια Σίφερ με την αγαπημένη της γατούλα
Ιnstagram

Ο γάτος της της Κλόντια Σίφερ έκλεψε την παράσταση στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Argylle». Ο «Τσιπ» είναι το αγαπημένο κατοικίδιο του διάσημου μοντέλου και του Άγγλου σκηνοθέτη Μάθιου Βον και πλέον είναι τόσο διάσημος όσο και οι...γονείς του

Η Κλόντια Σίφερ έχει συνηθίσει να λάμπει στο «κόκκινο χαλί» αλλά στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας «Argylle» του συζύγου της Mάθιου Βον χθες (24/1), η γάτα της ήταν εκείνη που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας. Το supermodel έφτασε στην πρεμιέρα του φιλμ στο Leicester Square του Λονδίνου, μαζί με τον «Τσιπ», που είχε φωλιάσει σε ένα κίτρινο σακίδιο. Τα φλας τον «τσάκωσαν» να κρυφοκοιτάζει από ένα άνοιγμα στο σακίδιο μεταφοράς του, την ώρα που η «μαμά» του εντυπωσίαζε τα πλήθη με ένα γκλάμορους, κίτρινο φόρεμα.

Ο «Τσιπ» έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο κατασκοπευτικό θρίλερ του σκηνοθέτη Mάθιου Βον, καθώς υποδύεται τον «Άλφι» το κατοικίδιο της Μπράις Ντάλας Χάουαρντ που υποδύεται την Έλι Κόνγουεϊ, μια συγγραφέα κατασκοπευτικών μυθιστορημάτων, η οποία εμπλέκεται στον πραγματικό κόσμο της κατασκοπείας όταν οι πλοκές των βιβλίων της αρχίζουν να «ζωντανεύουν»c

Η σύνοψη αναφέρει «Όταν οι πλοκές των φανταστικών βιβλίων της Έλι – που επικεντρώνονται στον μυστικό πράκτορα Argylle και την αποστολή του να ξετυλίξει ένα παγκόσμιο συνδικάτο κατασκόπων – αρχίζουν να αντικατοπτρίζουν τις κρυφές ενέργειες μιας πραγματικής οργάνωσης κατασκόπων, τα ήσυχα βράδια στο σπίτι ανήκουν στο παρελθόν.

Συνοδευόμενη από τον Έιντεν (Σαμ Ρόκγουελ), έναν κατάσκοπο αλλεργικό στις γάτες, η Έλι (με τον Άλφι στο σακίδιό της) ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να βρεθεί ένα βήμα μπροστά από τους δολοφόνους, καθώς η γραμμή ανάμεσα στον φανταστικό κόσμο της Έλι και τον πραγματικό αρχίζει να θολώνει»

Ο «Τσιπ» είναι ήδη μεγάλος σταρ, με τη δική του σελίδα στο Instagram και μια εμφάνιση στο The Jonathan Ross Show πέρυσι. Το βιογραφικό του κομψού γατούλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτει ότι είναι επίσης συγγραφέας, μοντέλο, επιχειρηματίας, ινφλουένσερ και «nepo kitty». Εμφανιζόμενη με τον Τσιπ στο Jonathan Ross Show τον Νοέμβριο, η Σίφερ εξήγησε πώς το γατάκι της πήρε το ρόλο στην πρώτη του ταινία.

«Είχαμε έναν άλλο γάτο στην ταινία, δεν ήταν πολύ καλός ηθοποιός. Ήταν τρομερός. Ήταν και πολύ ακριβός. Έτσι ο σύζυγός μου, ο Μάθιου, ο σκηνοθέτης, ρώτησε αν μπορούσε να πάρει τη γάτα μου. Είπα, "Γιατί όχι, θα μπορούσε να είναι γάτα nepo" και εδώ είμαστε. Δουλεύουμε σε ένα spin-off αυτή τη στιγμή.»

Οι συμπρωταγωνιστές του «Τσιπ» είναι οι Χένρι Καβίλ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Σαμ Ρόκγουελ, Αριάνα Ντε Μπόουζ, Ντούα Λίπα και Σάμιουελ Τζάκσον μεταξύ άλλων. Το φιλμ Argylle ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2021, με τον Mάθιου Βον να σκηνοθετεί σε σενάριο του Τζέισον Φουκς, προσαρμοσμένο από ένα μυθιστόρημα που δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί από μια μυστηριώδη συγγραφέα που ονομάζεται Eλι Κόνγουεϊ.

Η συγγραφέας φαινομενικά δεν έχει δημοσιεύσει βιβλίο στο παρελθόν, με τη δημοσίευση του μυθιστορήματος της Argylle να είχε αρχικά οριστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου 2022 και στη συνέχεια να μετατίθεται ξανά και ξανά

Η Apple ανακοίνωσε τον Αύγουστο του 2021 ότι είχε αποκτήσει τα δικαιώματα της ταινίας για ένα τεράστιο ποσό 200 εκατομμυρίων δολαρίων. «Όταν διάβασα το πρόχειρο χειρόγραφο, ένιωσα ότι ήταν το πιο απίστευτο και πρωτότυπο κατασκοπευτικό franchise από τα βιβλία του Ίαν Φλέμινγκ της δεκαετίας του '50», είπε ο Βον. Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε, «Θα επανεφεύρει το είδος των κατασκόπων», αν και πολύ λίγα είναι γνωστά για τον πραγματικό συγγραφέα.

Ο σκηνοθέτης απέρριψε τη θεωρία συνωμοσίας ότι η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε το μυθιστόρημα, στο οποίο βασίστηκε η νέα του ταινία. Οι θαυμαστές της Αμερικανίδας τραγουδίστριας διαφωνούν και υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να είχε γράψει το βιβλίο.

Οι φαν της έκαναν τη σύνδεση, καθώς ο τίτλος του μυθιστορήματος είναι «Argylle» και η Τέιλορ Σουίφτ φοράει πουλόβερ με μοτίβο argylle. Εκτός από αυτό, η Έλι Κόνγουεϊ έχει μία γάτα σκωτσέζικη φολντ και η Σουίφτ έχει δύο γάτες της ίδιας ράτσας, τη Μέρεντιθ Γκρέι και την Ολίβια Μπένσον και τις έχει μεταφέρει σε μία παρόμοια τσάντα μεταφοράς κατοικίδιου με εκείνη που παρουσιάζεται στην ταινία. Το φιλμ βγαίνει στις αίθουσες στις 2 Φεβρουαρίου