ΚΟΣΜΟΣ

Πάρις Χίλτον: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της Φοίνιξ - Το λαμπερό σκηνικό και οι διάσημοι

H Πάρις Χίλτον με τον γιο της, Φοίνιξ
H Πάρις Χίλτον με τον γιο της, Φοίνιξ
Ιnstagram

Η Πάρις Χίλτον διοργάνωσε το 1ο πάρτι γενεθλίων για τον γιο της Φοίνιξ, με ένα εντυπωσιακό σκηνικό βγαλμένο από τα παραμύθια και όλους τους διάσημους φίλους της

Η Πάρις Χίλτον, διοργάνωσε ένα πλούσιο πάρτι γενεθλίων με θέμα το βυθό για τον γιο της Φοίνιξ που έγινε ενός έτους και πολλές διασημότητες μεταξύ των οποίων η Κέλι Όζμπουρν και η Ράμερ Γουίλις συμμετείχαν στους εορτασμούς στο σπίτι της.

Στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν από το πάρτι, η πίσω αυλή της Χίλτον φαίνεται να έχει μετατραπεί σε ένα υποβρύχιο υπερθέαμα που ζωντανεύει με μπαλόνια σε σχήμα ψαριού και φύκια να πλημμυρίζουν το αίθριο. Τα καθίσματα ήταν λευκά σε σχήμα κοραλλιού με μαξιλάρια αστερίες διάσπαρτα στο χώρο καθώς ενώ στα ηχεία έπαιζε η μουσική από τη «Μικρή Γοργόνα» της Disney.

Εξηγώντας το θέμα του πάρτι σε ένα κλιπ, η Χίλτον είπε —καθώς κρατούσε τον Φοίνιξ, ο οποίος έγινε ενός έτους στις 16 Ιανουαρίου — «Είναι τα πρώτα γενέθλια του Φοίνιξ και έχουμε θέμα τη ζωή κάτω από τη θάλασσα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη» «Έχω κάνει καταπληκτικά πάρτι γενεθλίων σε όλη μου τη ζωή», συνέχισε. «Έτσι, το να μπορώ τώρα να το κάνω αυτό για το μικρό μου αγόρι είναι μια ιδιαίτερη ανάμνηση».

Τότε η Χίλτον λέει στον Φοίνιξ: «Είσαι έτοιμος για τα γενέθλιά σου;» καθώς κουβαλούσε το αγοράκι της στην πίσω αυλή για να δει τα εντυπωσιακά στολίδια στο πάρτι, «Κοίτα, όλα αυτά είναι για σένα! Κοίτα αυτό! Ναι!» πρόσθεσε η γνωστή ινφλουένσερ, μητέρα δύο παιδιών σήμερα.

Μεταξύ των καλεσμένων που έσπευσαν στο πάρτι ήταν η Kέλι Όζμπορν, η οποία έφερε μαζί τον 13 μηνών γιο της Σίντνει, η Ράμερ Γουίλις και η εννιά μηνών κόρη της Λουέτα Άισλι, ο Λανς Μπας και τα δίδυμα Αλεξάντερ και Βαίλερ 2 ετών, η Kat Von D και ο γιος της Λίφαρ 5 ετών, και το μοντέλο Τζέσικα Χαρτ.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε μια πλειάδα γούνινων «φίλων» όπως πρόβατα, κουνελάκια, κατσίκια, κοτόπουλα, αλλά και ένας... μονόκερος! — καθώς είχε δημιουργηθεί ένας ζωολογικός κήπος για να το απολαύσουν οι καλεσμένοι. Η Χίλτον με τον μικρό Φοίνιξ εμφανίστηκαν και σε άλλα πλάνα με τα παιδιά να χαϊδεύουν τα ζώα.

Το πάρτι-ορόσημο της Χίλτον για τον Φοίνιξ έγινε μετά τη δημοσίευση ενός συγκινητικού αφιερώματος γενεθλίων στο αγοράκι της νωρίτερα αυτό το μήνα, καθώς το αποκάλεσε «όνειρο που έγινε πραγματικότητα». Ανέβασε μια σειρά από γλυκά στιγμιότυπα στο Instagram καθώς έγραψε: «Πριν από ένα χρόνο, ένα όμορφο μωρό-άγγελος μπήκε στη ζωή μας, φέρνοντας τόση αγάπη και ευτυχία»

«Πολύτιμο μικρό μου, είσαι κάτι παραπάνω από ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», συνέχισε η Χίλτον. «Κάνεις τη ζωή μου ολοκληρωμένη. Κάθε μέρα μαζί σου είναι ένα ανεκτίμητο δώρο και είμαι απεριόριστα ευγνώμων που είμαι η μαμά σου»