ΚΟΣΜΟΣ

Grammy 2024: Η Mέγκαν Φοξ πόζαρε πιο τολμηρή από ποτέ - Το «γυμνό» φόρεμα και η νέα ροζ κώμη

H Μέγκαν Φοξ
H Μέγκαν Φοξ
ΑΡ

Η Μέγκαν Φοξ φόρεσε το πιο αποκαλυπτικό φόρεμά της για το πάρτι των βραβείων Grammy 2024. Έκανε επίσης το ντεμπούτο της με τα νέα της μαλλιά στο χρώμα της τσιχλόφουσκας

Η Μέγκαν Φοξ επέλεξε την πιο τολμηρή και... γυμνή εμφάνισή της για τα πάρτι των φετινών βραβείων Grammy, κόβοντας την ανάσα με το άκρως αποκαλυπτικό της φόρεμα στο 5o Jam for Janie GRAMMY Awards Viewing Party το βράδυ της Κυριακής (4/2). Η 37χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα μίνι φόρεμα από μεταλλικό δίχτυ, με μερικές παγιέτες διάστικτες σε σημεία του σώματός της.

Κάτω από το μικροσκοπικό της φόρεμα φορούσε ένα εσώρουχο, ενώ ολοκλήρωσε το στυλ της με ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ παράλληλα έκανε το ντεμπούτο της με τα νέα της ροζ μαλλιά σε απαλούς κυματισμούς. Η Φοξ «ανέβασε» την εμφάνισή της στο Instagram πριν από τη βραδινή της έξοδο, φωτογραφημένη από τον Jacob Webster, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης, «girl interrupted».

Η Φοξ πόζαρε επίσης με μία σειρά από δαχτυλίδια με την υπογραφή Simon G που έκαναν αντίθεση με το ροζ μανικιούρ της, ενώ η απόχρωση των νυχιών της ταίριαξε τέλεια με τη νέα απόχρωση της κώμης της που θύμισε σε πολλούς τη Barbie, όπως έγραψαν οι θαυμαστλες της και στα σχόλια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φοξ επιλέγει να εμφανιστεί με αδαμιαία περιβολή σε εκδήλωση, όπως είχε κάνει πρόσφατα στο ετήσιο πάρτι της παραμονής των Χριστουγέννων των Καρντάσιαν-Τζένερ τον Δεκέμβριο. Φόρεσε ένα ολόσωμο φόρεμα της συλλογής Mirror Palais για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2024. Η Φοξ είχε φωτογραφηθεί τότε με ένα φόρεμα-κορσέ από το μπούστο της μέχρι τα πόδια της. Το παστέλ ροζ φόρεμα περιελάμβανε ροζ ρίγες και ανοιχτές ροζ κορδέλες παντού.

Η Μέγκαν Φοξ δεν έχει κρύψει την αδυναμία της για τις σέξι εμφανίσεις και την τάση της να φοράει όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα γίνεται, καθώς όπως είχε πει στο WWD τον Νοέμβριο υπάρχουν μέρες που θέλει απλώς να είναι γυμνή. «Απλώς πειραματίζομαι τώρα με πραγματικά υπερμεγέθη κομμάτια ή φοράω κομμάτια που δεν είναι απαραίτητα τόσο αποκαλυπτικά. Αλλά υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που λέει «όχι, πρέπει να είμαι γυμνή αυτή τη μέρα», είπε στο ρεπορτάζ.

Εξήγησε περαιτέρω ότι «δεν έχει ένα σταθερό στυλ», γιατί ό,τι ρούχο επιλέξει να φορέσει εξαρτάται απλώς από το τι νιώθει αυτή τη στιγμή».