ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Φοξ: Η σέλφι της από το Λας Βέγκας που έγινε viral - «Μα τι συνέβη στο πρόσωπό της;»

Η Μέγκαν Φοξ έγινε...viral
Η Μέγκαν Φοξ έγινε...viral
ΑΡ

Η Μέγκαν Φοξ έγινε viral καθώς οι θαυμαστές της αντέδρασαν στην αλλαγή της εμφάνισής της στο Λας Βέγκας σε μία selfie με την Τέιλορ Σουίφτ: «Τι συνέβη στο πρόσωπό της;» αναρωτιούνται.

Οι θαυμαστές της Μέγκαν Φοξ έσπευσαν να σχολιάσουν μαζικά μία νέα φωτογραφία της 37χρονης καλλονής που κάνει τον γύρο του κόσμου. Η διάσημη ηθοποιός που γεννήθηκε στο Oak Ridge του Τενεσί, ήταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Machine Gun Kelly, 33 ετών, καθώς γιόρτασαν με τους διάσημους φίλους τους Τέιλορ Σουίφτ και Τράβις Κέλσι, αφού ο αστέρας των Kansas City Chiefs κέρδισε το δεύτερο συνεχόμενο Super Bowl.

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την περίφημη έξοδο στο Sin City έδειξε και τα δύο ζευγάρια να ποζάρουν το ένα δίπλα στο άλλο και δημοσιεύτηκε από τον Joe Oravec, διευθύνοντα σύμβουλο του Barley House Cleveland. Στο επίμαχο στιγμιότυπο, η ηθοποιός των Transformers κάνει το σήμα της ειρήνης, καθώς ποζάρει με ροζ μαλλιά, ένα κολιέ με καρφιά, και ένα μαύρο πουκάμισο με τη φωτογραφία από το χέρι ενός σκελετού.

Αρκετοί θαυμαστές παρατήρησαν ότι η Φοξ έδειχνε υπερβολικά διαφορετική από οτι έχουν συνηθίσει, φτάνοντας στο σημείο να αμφισβητείται αν είναι καν αυτή. Ένας χρήστης είπε, «Αυτό δεν είναι το Βέγκας», ένας άλλος είπε, «Πού είναι η Μέγκαν Φοξ;» ενώ ένας άλλος μοιράστηκε ένα meme που έγινε viral πέρυσι, όπου μια γυναίκα ονόματι Τίφανι Γκόμας είχε μια κατάρρευση σε ένα αεροπλάνο, λέγοντας: «Αυτό δεν είναι αληθινό».

Πολλοί χρήστες αναφέρθηκαν στη δηλωμένη τάση της Φοξ να καταναλώνει αίμα και τη σχέση της με την MGK ως πιθανή αιτία για την αντιληπτή αλλαγή στην εμφάνιση. «Γι' αυτό δεν πίνεις αίμα», είπε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημείωσε, «Λοιπόν, αυτό συμβαίνει όταν πίνεις αίμα και βγαίνεις ραντεβού με ένα βαμπίρ».

Ένας χρήστης παρατήρησε, «Τι λάμψη κάτω», στο βλέμμα της διάσημης ηθοποιού, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών με τον πρώην σύζυγό της, Μπράιν Όστιν Γκριν.

Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άφησαν να εννοηθεί ότι η νέα εμφάνιση της Φοξ είναι αποτέλεσμα πλαστικής χειρουργικής. «Μία ακόμη ένεση στα χείλη και θα πετάξει μακριά», είπε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος παρατήρησε ότι ο γιατρός της «θα πρέπει να συλληφθεί με κατηγορίες επίθεσης» ως αποτέλεσμα της δουλειάς του. Ένας θαυμαστής δημοσίευσε μια vintage φωτογραφία της ηθοποιού, ρωτώντας τι της «συνέβη» και άλλαξε τόσο πολύ η εμφάνισή της.

Η ομαδική φωτογραφία τραβηχττηκε την ίδια ώρα που η Σουίφτ ανέβαζε ξεκαρδιστικά πλάνα από τον σύντροφό της Τράβις Κέλσι να κάνει πάρτι με τους γονείς της σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λας Βέγκας, ενώ στο παρασκήνιο έπαιζε θορυβώδης μουσική καθώς έκανε το ντεμπούτο του στα social media της.

Η 34χρονη μεγασταρ της ποπ «εμφανίστηκε» στο TikTok για να μοιραστεί ένα αστείο βίντεο με τον εαυτό της να τρέμει ενώ ο 34χρονος πρωταθλητής της Super Bowl έκανε πάρτι με τους γονείς της Άντρεα και Σκοτ.«Το να πηγαίνεις κατά λάθος κλαμπ με τους γονείς σου είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσουν όλοι τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους» έγραψε