ΚΟΣΜΟΣ

Mπρουκ Σιλντς: Γιορτάζει τα 60α γενέθλια του συζύγου της - «Δεν έχω ιδέα τι θα κάναμε χωρίς εσένα»

H Μπρουκ Σιλντς
H Μπρουκ Σιλντς
ΑΡ

Η Μπρουκ Σιλντς γιορτάζει τα 60ά γενέθλια του συζύγου της, Κρις Χέντσι.  «Δεν έχω ιδέα τι θα κάναμε χωρίς εσένα» είναι το μήνυμά της.

Η Μπρουκ Σιλντς ευχήθηκε στο σύζυγό της Κρις Χέντσι για τα γενέθλιά του, καθώς έκλεισε τα δεύτερα -ήντα! Το Σάββατο (23/3), το 58χρονο μοντέλο και ηθοποιός δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram για να τιμήσει τα 60ά γενέθλια του συζύγου της, παραγωγού ταινιών.

«Χρόνια πολλά, αγάπη μου! Δεν έχω ιδέα τι θα κάναμε χωρίς εσένα.Κρις σε αγαπώ τόσο πολύ xx», έγραψε η σταρ στη λεζάντα. Η ανάρτηση περιείχε πρόσφατες φωτογραφίες και στιγμιότυπα από το παρελθόν του ζευγαριού. Η Σιλντς εμφανίζεται να φιλάει τρυφερά τον αγαπημένο της στο μάγουλο στην πρώτη φωτογραφία, η οποία φαίνεται να τραβήχτηκε ενώ το ζευγάρι χαλαρώνει μαζί σε έναν εξωτερικό χώρο.

Ο Χέντσι και η Σιλντς πόζαραν με τις κόρες τους, Ρόουαν 20 ετών και Γκρίερ 17 ετών, σε μια τροπική τοποθεσία στην τελευταία φωτογραφία της συλλογής. Οι γυναίκες φορούσαν εμπριμέ φορέματα και ο εορτάζων φορούσε ένα αθλητικό παλτό με σχέδια.

Μερικοί από τους διάσημους φίλους του ζεύγους, έστειλαν ευχές στον Χέντσι στην ενότητα σχολίων της ανάρτησης της ηθοποιού. Το ζεύγος συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1998 ενώ εργάζονταν μαζί στο ειδικό χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό πρόγραμμα του NBC στην Ουάσιγκτον. Παντρεύτηκαν το 2001 σε μια τελετή έκπληξη στη Mαρίνα ντελ Ρέι της Καλιφόρνια.

Η ηθοποιός μίλησε κάποτε στο PEOPLE για το πώς ο σύζυγός της τονώνει την αυτοπεποίθησή της σε στιγμές που αισθάνεται «ανασφαλής». «Αν υπάρξει μια στιγμή που αρχίζω να νιώθω ανασφάλεια… το μόνο που έχει να κάνει είναι να πει, "Ξέρεις, φαίνεσαι όμορφη", είπε ο Σιλντς για τη σχέση τους. "Και ξέρω ότι έρχεται από ένα ειλικρινές μέρος".