ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Πούμα επιτέθηκε και σκότωσε 21χρονο - Σοβαρά τραυματισμένος ο αδερφός του

ΗΠΑ: Πούμα επιτέθηκε και σκότωσε 21χρονο - Σοβαρά τραυματισμένος ο αδερφός του

Επίθεση από πούμα δέχθηκαν δύο αδέρφια στην Καλιφόρνια

Επίθεση από πούμα δέχθηκαν δύο αδέρφια στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει τη ζωή του και ο δεύτερος να τραυματιστεί σοβαρά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του σερίφη της κομητείας, ο 18χρονος χωρίστηκε με τον αδερφό του κατά τη διάρκεια της επίθεσης και κατάφερε να καλέσει βοήθεια παρότι είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν με τα δύο αδέρφια να αναζητούν κέρατα ελαφιών σε απομακρυσμένη δασική έκταση κοντά στη Τζόρτζτάουν της κομητείας Ελ Ντοράντο βορειοανατολικά του Σακραμέντο.

Στη συνεχειά ο 18χρονος χωρίστηκε από τον αδερφό του κατά τη διάρκεια της επίθεσης και κατάφερε να καλέσει βοήθεια παρότι είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Λίγη ώρα αργότερα, βοηθοί του σερίφη εντόπισαν το αιλουροειδές πάνω από το σώμα του 21χρονου και πυροβόλησαν για να το τρομάξουν. Όταν έσπευσαν στο πλευρό του άτυχου νέου, διαπίστωσαν όμως ότι ήταν ήδη νεκρός.

Στη συνέχεια θηροφύλακες έφθασαν στα ίχνη του άγριου ζώου και το σκότωσαν, διευκρίνισε το γραφείο του σερίφη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 18χρονος υποβλήθηκε σε διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις και σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.