ΚΟΣΜΟΣ

Σε κατάσταση «φυτού» πασίγνωστη πορνοστάρ - Θρίλερ με το πως έπεσε σε κώμα

Σε κατάσταση «φυτού» πασίγνωστη πορνοστάρ - Θρίλερ με το πως έπεσε σε κώμα

Δεν είναι καλά τα νέα για την υγεία της Emily Willis

Η οικογένεια της πορνοστάρ Emιly Willis, εξέδωσε μια σπαρακτική ανακοίνωση καθώς η νεαρή βρίσκεται πλέον σε κώμα και κατάσταση «φυτού».

Η Emily Willis, το πραγματικό όνομα Litzy Lara Banulos, υπέστη καρδιακή ανακοπή και έπεσε σε κώμα πριν από δύο μήνες ενώ βρισκόταν σε κέντρο απεξάρτησης. Η οικογένειά της είχε προετοιμαστεί για το χειρότερο, αλλά ο πατριός της, Μάικλ, λέει ότι η 25χρονη από τότε έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της, αλλά παραμένει κώμα.

Μπορεί να χαμογελά, να παρακολουθεί τα πράγματα με τα μάτια της και να συγκινείται κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, καθώς προηγούμενες ενημερώσεις επιβεβαίωσαν ότι η πρώην πορνοστάρ σχεδίαζε μια διαφορετική καριέρα πριν από το ξαφνικό ιατρικό της πρόβλημα.

Η ανάρρωση της Emily δεν αναμένεται να προχωρήσει περαιτέρω προς το παρόν, καθώς οι γιατροί παραμένουν μπερδεμένοι σχετικά με το πώς συνέβη ένα επεισόδιο καρδιακής ανακοπής. Μια τοξικολογική έκθεση επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν φάρμακα στον οργανισμό της εκείνη τη στιγμή, ανέφερε η New York Post.

Η οικογένειά της ελπίζει τώρα να τη μεταφέρει από ένα νοσοκομείο στην Καλιφόρνια στο St. Geroge της Γιούτα. Η οικογένεια δημιούργησε ένα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την ανάρρωσή της

Μια προηγούμενη ενημέρωση επιβεβαίωσε πως η νεαρή είναι σε σε κώμα και ότι οι αρχικές αναφορές για υπερβολική δόση «δεν ήταν ακριβείς όσον αφορά τους γιατρούς».