ΚΟΣΜΟΣ

Mπρουκ Σιλντς: «Πόζαρα με εσώρουχα γιατί ένιωσα σέξι» - Η εξομολόγηση της 58χρονης ηθοποιού

Η Μπρουκ Σιλντς
Η Μπρουκ Σιλντς
ΑΡ

Η Μπρουκ Σιλντς απάντησε...με χρονοκαθυστέρηση πώς ένιωσε όταν πόζαρε για τη σειρά εσωρούχων SKIMS της Kιμ Καρντάσιαν. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων περήφανη που εκπροσώπησε γυναίκες της ηλικίας της 

Δύο κυρίες του θεάματος που ξέρουν πολλά για μόδα και στυλ έδωσαν μαζί το παρών στην εκπομπή «What Happens Live With Andy Cohen» και μίλησαν για όλους και όλα. Οι καλεσμένες Μπρουκ Σιλντς και Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ συνομίλησαν με τους θαυμαστέ τους, μέσω βίντεο και κλήθηκαν να απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις για τη ζωή και την καριέρα τους.

Ένας από αυτούς ρώτησε το μακροχρόνιο μοντέλο και ηθοποιό του «Pretty Baby» τι την έκανε να πει ναι στην πρόσκληση της Kιμ Καρντάσιαν να ποζάρει για τον οίκο Skims.

«Ήμουν τόσο χαρούμενη που σε αυτή την ηλικία κάποιος ήθελε να με δει με οτιδήποτε έμοιαζε με εσώρουχο. Επίσης ήμουν πολύ περήφανη που θέλησαν να εκπροσωπήσω γυναίκες της ηλικίας μου με εσώρουχα και ήξερα ότι θα μου φερθούν καλά και θα με φρόντιζαν».

Η Σιλντς η οποία πόζαρε για τη σειρά Skims το 2022, είπε ότι ήταν μια «υπέροχη» εμπειρία και ένιωθε «σέξι». Η ηθοποιός λαμπερή με ένα ασημί φόρεμα συνέχιζε να επαινεί την Kιμ και το πλήρωμα των Skims για τον επαγγελματισμό τους κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για την καμπάνια.