ΚΟΣΜΟΣ

Νέες φωτογραφίες φέρεται να δείχνουν την Τίγρη της Τασμανίας 88 χρόνια μετά την εξαφάνισή της

Νέες φωτογραφίες φέρεται να δείχνουν την Τίγρη της Τασμανίας 88 χρόνια μετά την εξαφάνισή της

Σημειώνεται ότι το ζώο ζούσε στην ηπειρωτική Αυστραλία, Τασμανία, και Νέα Γουινέα, και θεωρείται πως εξαφανίστηκε τον 20ό αιώνα

Ένα σπάνιο οπτικό ντοκουμέντο από την γνωστή θυλακίνη ή αλλιώς τίγρη της Τασμανίας, όπως είναι γνωστή, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες παρά το γεγονός ότι το είδος εξαφανίστηκε πριν από 88 χρόνια.

Οι φωτογραφίες χώρισαν τους χρήστες του Reddit στη μέση, με κάποιους να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να δείξουν το πραγματικό ζώο ενώ άλλοι υποπτεύονται ότι όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Ένας χρήστης ονόματι Zack μοιράστηκε τα στιγμιότυπα με τον Αμερικανό ειδικό σε θέματα άγριας ζωής Forrest Galante και ισχυρίστηκε ότι έπεσε πάνω στο ζώο στην άκρη του δρόμου με τον πατέρα του ενώ έκανε διακοπές στην Τασμανία τον Απρίλιο.

Μιλώντας με τον Forrest στο κανάλι του στο YouTube, ο Zack ισχυρίστηκε ότι αυτός και ο μπαμπάς του άκουσαν το ζώο να βγάζει μία δυνατή κραυγή ενώ ανέφεραν ότι μοιάζει με την τίγρη της Τασμανίας.

Σημειώνεται ότι το ζώο ζούσε στην ηπειρωτική Αυστραλία, Τασμανία, και Νέα Γουινέα, και θεωρείται πως εξαφανίστηκε τον 20ό αιώνα.