Η «πρώτη φορά» των διασήμων: Από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέχρι τη Μπρουκ Σιλντς

Η Καμίλα Καμπέγιο μίλησε πρόσφατα ανοιχτά για την προσωπική ζωή της, αποκαλύπτοντας την πρώτη φορά που έκανε έρωτα. Με αφορμή την εξομολόγησή της, η Daily Mail δημοσίευσε λίστα με τις διασημότητες που είχαν την πρώτη τους ερωτική εμπειρία με άλλους νεαρούς σταρ, από τη Μάιλι Σάιρους και τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέχρι τη Μπρουκ Σιλντς
Η Μπρίτνει Σπίαρς και ο Τζάστιν Τίμπερλέικ
Η Μπρίτνει Σπίαρς και ο Τζάστιν Τίμπερλέικ
ΑΡ
8'

Από τους δημιουργούς των επιτυχιών Καμίλα Καμπέγιο και Τζο Τζόνας μέχρι τις ηθοποιούς Κέιτι Χολμς και Μπρουκ Σιλντς, πολλές σταρ είχαν την πρώτη τους ερωτική εμπειρία με άλλους διασήμους του χώρου, αποκαλύπτει η Daily Mail

Ηθοποιοί πρώτης γραμμής όπως η Μπρουκ Σιλντς υπήρξαν απίστευτα ειλικρινείς για την ερωτική τους ζωή, καθώς η ηθοποιός αποκάλυψε δημόσια ότι γνώρισε τον έρωτα στα 22 της χρόνια. Η 27χρονη σήμερα Καμπέγιο είπε πρόσφατα έχασε την παρθενία της από τον πρώτο φίλο της τον 36χρονο σήμερα life coacher Mάθιου Χάσι, σε ηλικία 20 ετών κατά τη διάρκεια του σύντομου ειδύλλου τους μεταξύ 2018 και 2019. Η τραγουδίστρια ανέφερε πως είχε συναντηθεί μαζί του στα γυρίσματα της εκπομπής «Today» το 2018 κι όταν κατάλαβε για ποιον πρόκειται, πήγε και του εξέφρασε τον θαυμασμό της.

camilla.jpg
H Kαμίλα ΚαμπάγιοΑΡ

Η πρώην τραγουδίστρια των Fifth Harmony περιέγραψε την πρώτη της φορά ως «όμορφη». Μιλώντας στην Armchair Expert με το podcast του Dax Shepard, αποκάλυψε προσωπικές λεπτομέρειες. Όταν ρωτήθηκε αν είχε κάνει σεξ πριν από το ειδύλλιο αυτό, απάντησε: «Όχι, ήταν η πρώτη φορά που έκανα σεξ. Τότε ένιωσα για πρώτη φορά τον έρωτα, στα 20, οπότε τότε το έκανα. Ήταν κυριολεκτικά έρωτας, οπότε ήταν πολύ όμορφα». Και πρόσθεσε: «Ήταν ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος. Ήταν σαν η τέλεια πρώτη σχέση. Πραγματικά επέκτεινε τον κόσμο μου επειδή δεν ήταν και αυτός στον κλάδο μο

Ο Mάθιου, ο οποίος παντρεύτηκε με τη σύζυγό του Όντρει Λε Στρατ στη Σικελία πέρυσι, χώρισε με την Καμίλα το 2019. H Καμίλα συνέχισε να βγαίνει με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Σον Μέντες από το 2019 έως το 2021, όταν χώρισαν. Μετά από αυτό, πέρασε ένα χρόνο με τον CEO της τεχνολογίας Austin Kevitch, ο οποίος ίδρυσε την εβραϊκή εφαρμογή γνωριμιών Lox και πλέον απολαμβάνει οπως λέει τη μοναξιά της.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς- Τζάστιν Τίμπερλεΐκ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε ότι είχε την πρώτη της ερωτική επαφή με τον Τζάστιν κατά τα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Η ποπ σταρ είχε πει συγκεκριμένα στο περιοδικό W ότι ο Τζάστιν, με τον οποίο ξεκίνησε να βγαίνει στα 17 της, ήταν το «ένα άτομο» με το οποίο ήταν σαν να κοιμόταν σε «όλη της τη ζωή».

Πρόσφατα ωστόσο η τραγουδίστρια αποκάλυψε την αληθινή ιστορία της «πρώτης της φοράς» όταν ήταν μόλις 14 ετών. Πέρυσι, όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο της «The Woman In Me» η Μπρίτνεϊ εξομολογήθηκε ότι στην πραγματικότητα έχασε την παρθενία της από τον 17χρονο κολλητό του μεγαλύτερου αδελφού της Μπράιαν.

Η Μπρίτνεϊ και ο Τζάστον έβγαιναν από το 1999 έως το 2002, την εποχή που έγιναν γνωστοί και οι δύο ως πρωταγωνιστές στο Mickey Mouse Club στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Αφού χώρισαν το 2002, τον κατηγόρησε δημόσια για απιστία και διέλυσε τη δημόσια εικόνα του.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, η Μπάρμπαρα Γουόλτερς του διάβασε μια φράση της Μπρίτνεϊ που έλεγε: «Καλό είναι περιμένεις να κάνεις σεξ μέχρι να παντρευτείς». Ο Τζάστιν συμφώνησε και όταν η Μπάρμπαρα ρώτησε: «Εσύ και εκείνη το τηρήσατε κατά τη διάρκεια της σχέσης σας;» εκείνος γέλασε λέγοντας σαρκαστικά: «Σίγουρα». Η Britney απάντησε ότι ο Τζάστιν ήταν ο μόνος άντρας με τον οποίο είχε βρεθεί ποτέ ερωτικά και περίμενε «δύο χρόνια » για να καταλήξει στο κρεβάτι μαζί του.

«Νόμιζα ότι ήταν ο Ένας. Αλλά έκανα λάθος. Δεν πίστευα ότι θα έβγαινε στη Γουόλτερς και θα με πουλούσε», είπε χαρακτηριστικά. Το 2008, η μητέρα της ποπ σταρ, Λιν Σπίαρς, κυκλοφόρησε μια βιογραφία που έλεγε ότι η κόρη της άρχισε να κάνει σεξ σε ηλικία 14 ετών. Ισχυρίστηκε ότι η πρώτη φορά της ήταν με έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή γυμνασίου - καθώς ενθάρρυνε τη κόρη της να ενισχύσει τη δημοτικότητά της στο σχολείο

Τζο Τζόνας - Άσλεϊ Γκριν

Ο 34χρονος σήμερα Τζο ήταν 20 ετών όταν είχε την πρώτη του επαφή με την ηθοποιό Άσλεϊ Γκριν, 37 ετών σήμερα. Ο σταρ των Jonas Brother ήταν ανοιχτός για τη σεξουαλική του ζωή στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας προηγουμένως ότι «γκρέμισε» το δωμάτιο του συμπαίκτη του ενώ έψαχνε για προφυλακτικό πριν κάνει έρωτα με την Άσλεϊ.

Ο Τζο, ο οποίος έβγαινε με το αστέρι του Twilight το 2010, αποκάλυψε οτι ηταν η πρώτη κανονική του σχέση. Μιλώντας για την πρώτη του φορά στο Reddit το 2016, ο Τζο είπε: «Έχασα την παρθενιά μου από αυτό το κορίτσι που ονομάζεται Άσλεϊ. Πιθανότατα μπορείτε απλώς να τη βρείτε στο Google. Είναι αρκετά εύκολο να το καταλάβετε.

H Ασλεϊ Γκράχαμ και ο Τζο Τζόνας

Είναι πολύ ωραία ιστορία γιατί δεν είχα προφυλακτικά, οπότε κατέληξα στον ντράμερ μας, στο δωμάτιο του Τζακ, ο οποίος ήταν συγκάτοικός μου εκείνη την εποχή και κατέστρεψα το δωμάτιό του αναζητώντας τα. Τα βρήκα κάτω από το συρτάρι των εσωρούχων του. Όταν επέστρεψε σπίτι, νόμιζε ότι κάποιος μπήκε στο δωμάτιό του καθώς ήταν σαν να κατεδαφίστηκε ολόκληρο το δωμάτιο. Έπρεπε να συμβεί τότε αλλά....πρώτα η ασφάλεια, παιδιά».

Ο Τζο προκάλεσε αίσθηση όταν ανακοίνωσε ότι εκείνος και η Σόφι Τέρνερ χωρίζουν τον Σεπτέμβριο του 2023. Ο Τζο και η Σόφι, που έχουν δύο κόρες, άρχισαν να βγαίνουν το 2016 και της έκανε πρόταση γάμου ένα χρόνο αργότερα. Στη συνέχεια παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας το 2019, ενώ ακολούθησε μια λαμπερή γαμήλια γιορτή στη Γαλλία εκείνο το καλοκαίρι.

Μάϊλι Σάιρους- Λίαμ Χέμσγουορθ

Η Μάϊλι 31 ετών σήμερα, αποκάλυψε το 2020 ότι η πρώτη της σεξουαλική επαφή ήταν με τον πρώην σύζυγό της Λίαμ Χέμσγουορθ. Η τραγουδίστρια, που κράτησε μυστική την «πρώτη της φορά» για 10 χρόνια, έδωσε τη σπάνια εικόνα για την ιδιωτικής της ζωής στο podcast «Call Her Daddy» της Alexandra Cooper.

Η Mάιλι αποκάλυψε ότι ο Λίαμ ήταν ο πρώτος άντρας με τον οποίο έκανε έρωτα σε ηλικία 16 ετών και ομολόγησε ότι του είχε πει ένα αθώο ψεματάκι. «Είπα ψέματα και του είπα ότι δεν ήταν ο πρώτος, για να μην φανώ looser», είπε προσθέτοντας ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί κανέναν άλλο, οπότε διάλεξε το όνομα ενός φίλου της

Kέιτι Χολμς- Τομ Κρουζ

Η Κέιτι Χολμς ειχε υποσχεθεί στον εαυτό της να παραμείνει αγνή μέχρι να παντρευτεί, δεν τήρησε ωστόσο την υπόσχεσή της, καθώς γνώρισε και ερωτεύτηκε τον πρώην σύζυγό της Τομ Κρουζ, 61 ετών σήμερα. Η 45χρονη σήμερα ηθοποιός έχασε την παρθενιά της από τον διάσημο πρωταγωνιστή, μετά από χρόνια αναμονής για τον...ένα και μοναδικό.

Η Κέιτι Χολμς και ο Τομ ΚρουζΑΡ

Το 2004, όταν ήταν μόλις 26 ετών, η Kέιτι «πάτησε» τον όρκο της όταν συνάντησε τον ηθοποιό του Χόλιγουντ. Μετά από ένα φλογερό ειδύλλιο, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μήνες αργότερα στο Παρίσι και υποδέχτηκε την κόρη τους Σούρι 18 ετών, δύο χρόνια αργότερα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε λίγο μετά τη γέννηση της, ενώ η Kέιτι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2012.

Μπρουκ Σιλντς και Ντον Κέιν

Η 58χρονη Μπρουκ Σιλντς περίμενε μέχρι τα 22 της για να κάνει για πρώτη φορά έρωτα με τον φίλο της Ντον. Η σταρ της «Γαλάζιας Λίμνης», έγινε γνωστή από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, ως «η πιο διάσημη παρθένα στον κόσμο» μετά την αποκάλυψη της είδησης το 1985.

Το 2022, η Μπρουκ είπε οτι μετανιωσε που μίλησε για την παρθενία της επειδή ο τίτλος αυτός «με κυνηγούσε διαρκώς», είπε κάποτε. Κατά τη διάρκεια ενός podcast είπε: «Εννοώ, νομίζω ότι ήταν, εκ των υστέρων, λίγο λάθος που ήμουν τόσο ανοιχτή σχετικά με την παρθενία μου επειδή δεν με εγκατέλειψε ποτέ αυτή η ετικέτα».

Και πρόσθεσε: «Έγινα η πιο διάσημη παρθένα στον κόσμο. Το να βρίσκομαι στη γραμμή του πυρός σε τόσο νεαρή ηλικία με αυτόν τον τρόπο, με έκανε να αποκτήσω ανθεκτικότητα και με έκανε να είμαι έτοιμη για οτιδήποτε σε αυτόν τον κλάδο μπορεί να είναι δύσκολο ».

Ειπε επίσης οτι μετάνιωσε που περίμενε μέχρι να γίνει 22 ετών για να κάνει σεξ. «Μετάνιωσα την αναμονή, γιατί υπήρχε μια αίσθηση χαράς και ελευθερίας που θα έπρεπε να μπορούσα να νιώσω μέσα σε μια σχέση που ήταν τόσο όμορφη και τόσο όμορφη και γλυκιά», είπε. Στα απομνημονεύματά της το 2014, με τίτλο «There was a Little Girl» η Μπρουκ έγραψε για τη σχέση της με τη μητέρα της και είπε ότι ένιωθε «ενοχές» αφού έχασε την παρθενιά της επειδή η μαμά της ήθελε να κρατήσει έναν «όρκο αγνότητας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή