ΚΟΣΜΟΣ

Απήγαγαν καρκινοπαθή για να του πάρουν τα χρήματα της επέμβασης!

Απήγαγαν καρκινοπαθή για να του πάρουν τα χρήματα της επέμβασης!

Ένας νεαρός Βραζιλιάνος, που έγινε πασίγνωστος στη χώρα του γιατί έκανε ιντερνετική εκστρατεία για να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειαζόταν για να υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση αποκατάστασης του προσώπου του, απήχθη από μια συμμορία που προσπάθησε να του κλέψει τα λεφτά της εγχείρισης.

Ο Οζιέλ ντε Ολιβέιρα, 22 ετών, από την Πολιτεία Μάτο Γκρόσο του Αμαζονίου, έπασχε από καρκίνο στο στόμα και λόγω των όγκων είχε παραμορφωθεί το πρόσωπό του. Τον Μάρτιο αποκάλυψε την ιστορία του και ξεκίνησε μια εκστρατεία μέσω του Ίντερνετ για να συγκεντρώσει χρήματα. Κατάφερε τελικά να μαζέψει 107.000 ρεάλ (περίπου 50.000 ευρώ) για να χειρουργηθεί τον επόμενο μήνα στο Σάο Πάολο.

Την περασμένη Κυριακή, αφού συνόδευσε την αρραβωνιαστικιά του στο σπίτι της, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Μετά από αρκετές ώρες ερευνών και χάρη σε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα ενός ατόμου που είπε ότι αναγνώρισε τον νεαρό, η αστυνομία συνέλαβε την Δευτέρα τους τρεις απαγωγείς του Οζιέλ μέσα στο υποκατάστημα μιας τράπεζας στην κοινότητα Λούκας Βέρντε. Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Μαρτσέλο Τόρας, οι αστυνομικοί έφτασαν στην τράπεζα τη στιγμή που ο Οζιέλ θα έβγαζε χρήματα από το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης. Ο άτυχος νεαρός είναι καλά στην υγεία του και θα χειρουργηθεί, όπως ήταν προγραμματισμένο, τον Ιούλιο.