ΚΟΣΜΟΣ

Συγκινεί η 23χρονη που έμαθε ότι έχει καρκίνο ενώ κυοφορούσε τετράδυμα

Συγκινεί η 23χρονη που έμαθε ότι έχει καρκίνο ενώ κυοφορούσε τετράδυμα

Όταν η Άσλεϊ και ο Άντι Άνταμς, 23 ετών και οι δύο, έμαθαν ότι θα φέρουν στον κόσμο τετράδυμα, ένιωσαν φυσικά τρομερή ευτυχία... Δυστυχώς όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, αφού ακολούθησε μια τραγική είδηση: η γυναίκα είχε καρκίνο.

Ενώ διένυε την 21η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, οι γιατροί διέγνωσαν πώς έχει προσβληθεί από καρκίνο στον θυρεοειδή αδένα και έχει εξαπλωθεί στους λεμφαδένες.

«Πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου και έκλαιγα σαν μωρό, γιατί νόμιζα ότι θα χάσω την γυναίκα μου», θυμάται ο Άνταμς.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ασθενής υποβάλλεται αμέσως σε επέμβαση για να του αφαιρεθεί ο όγκος, όμως στην περίπτωση της νεαρής μητέρας κινδύνευαν τα έμβρυα. Αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι να γεννηθούν τα μωρά και να υποβληθεί μετά σε εγχείρηση.

Της χορηγήθηκαν χάπια για να μην εξαπλωθεί ο καρκίνος και πραγματικά η νεαρή μητέρα, που πάλευε δύο χρόνια να μείνει έγκυος, κατάφερε και έφερε στον κόσμο τέσσερα πανέμορφα και υγιέστατα μωρά.

«Τις πρώτες δύο μέρες που μάθαμε ότι δεν θα κάνω την εγχείρηση ήταν τρομακτικό, αλλά μετά προσπαθήσαμε να μην το σκεφτόμαστε, γιατί το δικό μας στρες θα περνούσε στα παιδιά», εξηγούν σήμερα οι γονείς.

Σήμερα η γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχημένη, ενώ τα μωρά, που γεννήθηκαν πρόωρα, θα παραμείνουν στο νοσοκομείο μέχρι την «Ημέρα των Ευχαριστιών».

Τώρα θα υποβληθεί σε θεραπείες, για να κρατηθεί στην ζωή...