ΚΟΣΜΟΣ

Κάρλα προς Βαλερί: Παντρέψου τον Ολάντ!

Κάρλα προς Βαλερί: Παντρέψου τον Ολάντ!

Συμβουλές στη σύντροφο του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, δίνει η Κάρλα Μπρούνι, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ELLE».

«Από τη δική μου πείρα, έχω την εντύπωση ότι είναι πιο απλό να είσαι η νόμιμη σύζυγος του αρχηγού του κράτους απ' ό,τι η σύντροφός του», λέει χαρακτηριστικά η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως η κατάσταση της Τριερβελέρ «είναι λίγο φλου» και αυτό δε συνάδει με τον ρόλο της συζύγου ενός προέδρου χώρας.

Σχολιάζοντας πάλι το tweet της Βαλερί, με το οποίο η δημοσιογράφος και νυν σύντροφος του Ολάντ εξέφρασε τη στήριξή της για τον αντίπαλο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, της πρώην συντρόφου του Ολάντ και μητέρας των παιδιών του, η Κάρλα Μπρούνι δήλωσε: «Πιστεύω πως απλά δεν υπολόγισε τη διαφορά ανάμεσα στο πριν και το μετά... Είναι δημοσιογράφος, είναι δουλειά της να διατυπώνει την άποψή της για τα πράγματα... Άλλωστε, υπάρχει κανείς που να μην έχει κάνει λάθη στη ζωή του;».

Στην ίδια συνένεντευξη, η Κάρλα Μπρούνι εκμυστηρεύεται ότι είναι απίθανη η επιστροφή του Νικολά Σαρκοζί στην πολιτική και προαναγγέλλει την κυκλοφορία νέου δίσκου την Άνοιξη, που θα περιλαμβάνει τραγούδι και για τον σύζυγό της.