ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Σκότωσε τα τρία παιδιά του με μαχαίρι και αυτοκτόνησε

ΣΟΚ: Σκότωσε τα τρία παιδιά του με μαχαίρι και αυτοκτόνησε

Ένας πατέρας από τη Βρετανία σκότωσε τα τρία παιδιά του και, στη συνέχεια, αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό από ύψος 18 μέτρων από έναεγκαταλελειμμένο λατομείο, όταν η σύζυγός του τού ανακοίνωσε ότι σκόπευε να τον αφήσει για έναν άλλον άνδρα, ο οποίος εργάζεται ως λέκτορας σε Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Σέρι Φούλερ και τα τρία του παιδιά – η 7χρονη Σάρλοτ, η 8χρονη Ρεμπέκα και ο 12χρονος Σάμιουελ – εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους μετά από έναν άγριο καυγά που είχε ο 35χρονος άνδρας με την 34χρονη σύζυγό του, αφού του ανακοίνωσε ότι τον αφήνει για άλλον άνδρα.

Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες, λίγες μόλις μέρες πριν από τον τραγικό θάνατο των παιδιών και του συζύγου της, η Ρουθ Φούλερ, η οποία πρόσφατα είχε ξεκινήσει μαθήματα στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, έγραψε σε ένα blog, ότι είχε μία «εντελώς τρελή κρίση μέσης ηλικίας», καθώς είχε αρχίσει να έχει αισθήματα για έναν από τους λέκτορες του πανεπιστημίου, ονόματι Μαρκ Λίντλι Χάιφιλντ.

Τα άψυχα σώματα του Φούλερ, καθώς και των τριών άτυχων παιδιών ανακαλύφθηκαν 4 ημέρες αργότερα στην περιοχή Πόντσμπερι Χιλς, στην πόλη Σρόπσαϊρ. Και τα τρία παιδιά έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και στο στήθος, τα οποία τους προκάλεσε ο ίδιος τους ο πατέρας με ένα κυνηγετικό μαχαίρι.