ΚΟΣΜΟΣ

Έδωσε το νεφρό του στην πρώην σύντροφό του και αναθέρμανε τη σχέση του

Έδωσε το νεφρό του στην πρώην σύντροφό του και αναθέρμανε τη σχέση του

Ο Γκόρντον Χένρι και η Τζο ΜακΦάρλαν είχαν χωρίσει εδώ και 20 χρόνια. Ωστόσο, η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της τους έφερε ξανά κοντά.

Ο 53χρονος Βρετανός αποφάσισε να δωρίσει το νεφρό του στην 44χρονη πρώην σύντροφό του, αναθερμαίνοντας έτσι τον έρωτά τους.

Η Τζο ΜακΦάρλαν χρειαζόταν απεγνωσμένα ένα νεφρό. Ο Γκόρντον Χένρι προσφέρθηκε να δώσει το δικό του και οι γιατροί ανακάλυψαν ότι πρόκειται για τον τέλειο δότη.

Ξύπνησαν σε διπλανά κρεβάτια στο νοσοκομείο. Οι νοσοκόμες είπαν στην 44χρονη γυναίκα ότι πιστεύουν πως ο πρώην σύντροφός της θέλει να είναι ξανά μαζί.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από 20 χρόνια, μετά τη γέννηση του γιου τους, Τζόρνταν.

Η γυναίκα δήλωσε συγκινημένη από την κίνηση του συντρόφου της. «Το έκανε παρά την απόσταση μεταξύ μας εδώ και χρόνια. Διακινδύνευσε τη ζωή του για μένα και τον Τζόρνταν» δήλωσε, σύμφωνα με την Telegraph, η Τζο ΜακΦάρλαν.

Ο Γκόρντον Χένρι χαρακτήρισε «φανταστικό» το τέλος της ιστορίας. «Το να δώσω στην Τζο το νεφρό μου υπήρξε μια ευκαιρία να της ξεπληρώσω όλα όσα έκανε για το γιο μας, το ότι τον μεγάλωσε όλα αυτά τα χρόνια» είπε.