ΚΟΣΜΟΣ

Θύμα ληστείας περπάτησε 1.400χλμ για να γυρίσει σπίτι του γιατί...

Θύμα ληστείας περπάτησε 1.400χλμ για να γυρίσει σπίτι του γιατί...

Πραγματικά απίστευτη μοιάζει η περιπέτεια ενός 25χρονου ιάπωνα, ο οποίος στη διάρκεια ταξιδιού του στην άλλη άκρη της χώρας, έπεσε θύμα ληστείας.

Ο νεαρός ταξίδεψε αεροπορικώς από την πόλη Σεντάι, στα βόρεια της χώρας, για την πόλη Κιτακιούσου, στην άλλη άκρη της χώρας προκειμένου να λάβει μέρος σε διαγωνισμό.

Κάπου εκεί έπεσε θύμα ληστείας. Έχασε το πορτοφόλι, το αεροπορικό εισιτήριο της επιστροφής και τα προσωπικά του έγγραφα.

Εκείνος προτίμησε να μην ενοχλήσει την οικογένειά του (η οποία προφανώς ανησύχησε), ούτε όμως και την Αστυνομία.

Θυμήθηκε ότι είχε κρυμμένα λίγα χρήματα στα παπούτσια του, τα οποία χρησιμοποίησε για να οργανώσει το ταξίδι της επιστροφής.

Συνολικά, περπάτησε 1.400χλμ για να γυρίσει σπίτι του μετά από 11 μέρες. Η μητέρα του, όπως αναφέρεται στη βρετανική Mirror, ένιωσε μεγάλη ανακούφιση που είδε το γιο της. «Νόμιζα ότι είδα ένα φάντασμα» είπε χαρακτηριστικά.

Εκείνος ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Πάντως, το σχόλιο στον ασιατικό δικτυακό τόπο Asiannews24, είναι χαρακτηριστικό: «είτε δεν ήθελε πραγματικά να ενοχλήσει κανέναν (ακόμα και την Αστυνομία που πληρώνεται για αυτό το λόγο), είτε είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του, για τα οποία δεν ήθελε να ενημερώσει ούτε γονείς ούτε αστυνομία...»