ΚΟΣΜΟΣ

Την βρήκαν νεκρή σε ξενοδοχείο πριν την παρουσίαση του βιβλίου της

Την βρήκαν νεκρή σε ξενοδοχείο πριν την παρουσίαση του βιβλίου της

Σοκ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό προκαλεί ο ξαφνικός θάνατος της Ισπανίδας πιλότου, Μαρία Ντε Βιγιότα, η οποία βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο της Σεβίλλης σε ηλικία 33 ετών.

Η Ντε Βιγιότα ξεκίνησε να τρέχει σε αγώνες από το 2001 με την ισπανική F3, παίρνοντας από τότε μέρος σε πολλούς αγώνες. Το 2009 υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης στη Σούπερ Λιγκ Φόρμουλα. Τον Αύγουστο του 2011 έκανε δοκιμαστικά με την Lotus Renault στη Formula 1, ενώ στις 7 Μαρτίου του 2012 μετακινήθηκε στην ομάδα της Marussia ως test driver.

Πέρσι τον Ιούλιο είχε βρεθεί και πάλι στην επικαιρότητα, λόγω σοβαρού ατυχήματος με το μονοθέσιο της Marussia, στο οποίο έχασε το δεξί της μάτι και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της, προκαλώντας σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμενόταν να παρουσιάσει την αυτοβιογραφία της στη Σεβίλλη, ωστόσο, πριν την παρουσίαση, βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο της, με τις αρχές να μην έχουν καταλήξει ακόμη σε κάποιο στοιχείο, γύρω από το τραγικό συμβάν.