ΚΟΣΜΟΣ

Πάστορας βίασε 16χρονη για να διώξει τα... κακά πνεύματα!

Πάστορας βίασε 16χρονη για να διώξει τα... κακά πνεύματα!

Την άφησε έγκυο και την ανάγκασε να κάνει έκτρωση!

Ένας πάστορας στην Νιγηρία συνελήφθη και κατηγορείται για τον βιασμό μιας 16χρονης επειδή ήθελε να την κάνει να «ξεφορτωθεί τα κακά πνεύματα». Το ανήλικο κορίτσι κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο πάστορας της είχε πει ότι το σώμα της είναι βρώμικο από κακά πνεύματα και θα πρέπει να την βοηθήσει να το καθαρίσει. Τηε είπε ακόμα ότι η σύζυγος του πατέρα της δεν τη συμπαθεί καθόλου και θέλει να την σκοτώσει και ο Θεός του είπε ότι θα πρέπει εκείνος να την σώσει!

«Είχε ένα λευκό μαντήλι κι ένα μπουκάλι λάδι και μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου.Μου είπε ότι το αίμα μου είναι μολυσμένο και δεδομένου ότι δεν είμαι παντρεμένη θα πρέπει να κάνει ο ίδιος το τελετουργικό».

Ο κατηγορούμενος την πήγε σε ένα δωμάτιο, της ζήτησε να κλείσει τα μάτια της και τη βίασε. Μετά της είπε ότι τα πνεύματα είναι... πεισματάρικα και θα πρέπει να επαναλάβει το τελετουργικό.

Τελικά η έφηβη έμεινε έγκυος από τον πάστορα ο οποίος την πήγε σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε άμβλωση!

Όταν το θύμα προσπάθησε να του ξεφύγει εκείνος άρχισε να τη χτυπάει για να την κρατήσει κοντά του. Το κορίτσι όμως κατάφερε να πάει στην αστυνομία και να τον καταγγείλει.