Κυοφορούσε τρίδυμα και τα έχασε όταν γέννησε...

Κυοφορούσε τρίδυμα και τα έχασε όταν γέννησε...

Μπροστά σε μία τεράστια έκπληξη βρέθηκε μία 42χρονη από το Μισισίπι την ώρα που έφερνε στον κόσμο τα τρίδυμα που κυοφορούσε.

Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι η διαδικασία του τοκετού είχε ολοκληρωθεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι στην κοιλιά της γυναίκας υπήρχε ακόμα ένα μωρό, το οποίο για κάποιο μυστηριώδη λόγο ουδέποτε είχε απεικονιστεί στα υπερηχογραφήματα της εγκυμοσύνης!

«Άκουσα τον γιατρό μου να λέει 'βλέπω κι άλλα πόδια' και σκέφτηκα 'δεν είναι δυνατόν, πλάκα κάνει'» δήλωσε η τρισευτυχισμένη μητέρα των τετράδυμων Κίμπερλι Φάτζετ, η οποία έφερε στον κόσμο τα μωρά της την παραμονή των 42ων γενεθλίων της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τα τέσσερα μωρά είναι όλα κορίτσια και γεννήθηκαν 13 εβδομάδες πρόωρα, γι' αυτό και θα παραμείνουν έως τις αρχές Μαΐου στη Μονάδα Νεογνών του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου του Μισισίπι.

Η Κίμπερλι και ο σύζυγός της Κρεγκ Φάτζετ έχουν ακόμα μία κόρη, την 10χρονη Κέιτλιν, ενώ έχουν δημιουργήσει και σελίδα στο Facebook για να ενημερώνουν φίλους και γνωστούς για την πορεία της υγείας των μωρών τους.

Ο δρ Τζέιμς Μπόφιλ δήλωσε ότι οι πιθανότητες να συλλάβει μια γυναίκα και να γεννήσει τετράδυμα είναι εκπληκτικά λίγες, ιδίως σε περιπτώσεις όπως της Κίμπερλι Φάτζετ η οποία έμεινε έγκυος με φυσικό τρόπο και όχι με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.