ΚΟΣΜΟΣ

Αλβανίδα δολοφόνησε τις τρεις κόρες της

Αλβανίδα δολοφόνησε τις τρεις κόρες της

Μία 37χρονη Αλβανίδα από την πόλη Λέκο, λίγο έξω από το Μιλάνο, δολοφόνησε τις τρεις κόρες της 4, 11 και 13 ετών, ονόματι Σίδνεϊ, Κάζεϊ και Σιμόνα, αντίστοιχα.

Η Εντλίρα Ντομπρούσι μαχαίρωσε θανάσιμα τις κόρες της και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της, με το ίδιο, πάντα, μαχαίρι που χρησιμοποίησε για την πολλαπλή δολοφονία.

Κατάφερε, όμως, να βγει από το διαμέρισμά της και να ζητήσει βοήθεια από έναν γείτονα τον οποίο συνάντησε στις σκάλες. Όταν έφτασαν οι καραμπινιέρι και μπήκαν στο διαμέρισμά της, διαπίστωσαν ότι τα τρία κοριτσάκια ήταν νεκρά. Η μητέρα τους τα είχε τοποθετήσει στο διπλό κρεβάτι και οι τοίχοι ήταν λερωμένοι με αίμα.

Η παιδοκτόνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εμφανώς ταραγμένη, αλλά έχοντας αντίληψει της τραγικής πράξης της.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είχε μόλις χωρίσει από τον άνδρα της, έναν εργάτη, ο οποίος εργάζεται σε ιταλική βιομηχανία. Της είχε ανακοινώσει ότι διατηρούσε παράλληλο δεσμό και πριν δυο ημέρες είχε αναχωρήσει για την Αλβανία, με στόχο να εξηγήσει την όλη κατάσταση στους συγγενείς του, όπως και της γυναίκας του.

«Δεν μπορούσα να το αντέξω, είχα μείνει εντελώς μόνη», δήλωσε η Εντλίρα Ντομπρούσι στους εισαγγελείς. Αιτία της τραγωδίας, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η βαριάς μορφής κατάθλιψη από την οποία έπασχε και, πιθανότατα, ο φόβος της ανέχειας, για το άμεσο μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

Reuters: Το Boeing ίσως διαλύθηκε εν πτήσει

Τρίχρονη έκοψε τα μαλλιά της και τα έδωσε σε παιδιά με καρκίνο (vid)

Ντράμερ με ένα χέρι και πολλή θέληση (vid)