ΚΟΣΜΟΣ

Δεν άφησε σημείωμα η σύντροφος του Τζάγκερ

Δεν άφησε σημείωμα η σύντροφος του Τζάγκερ

Νεκρή βρέθηκε σήμερα στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη η Λορέν Σκοτ, η σύντροφος του διάσημου τραγουδιστή Μικ Τζάγκερ, και οι αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News.


Το άψυχο σώμα της Λόρεν Σκοτ ανακάλυψε η βοηθός της στο διαμέρισμα όπου διέμενε στη Νέα Υόρκη. Η 49χρονη βρέθηκε να κρέμεται από ένα μαντήλι δεμένο στο πόμολο μίας πόρτας, ανέφερε η εφημερίδα επικαλούμενη πηγές της αστυνομίας.

Ένας εκπρόσωπος του Τζάγκερ είπε ότι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Rolling Stones, ο οποίος βρίσκεται στο πλαίσιο μιας περιοδείας στην Αυστραλία, είναι «εντελώς σοκαρισμένος και συγκλονισμένος από την είδηση».

Η Σκοτ, πρώην μοντέλο που το 2006 είχε δημιουργήσει τη δική της εταιρεία μόδας, είχε αρχίσει να βγαίνει με τον Τζάγκερ από το 2001.
Πηγές της αστυνομίας είπαν ότι η 49χρονη δεν άφησε σημείωμα.

Πάντως οι αστυνομικοί δεν εικάζουν ότι μπορεί ο θάνατός της να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αναφέρει η εφημερίδα New York Post.

Σύμφωνα με την Post, η Σκοτ ακύρωσε μια επίδειξη μόδας που είχε προγραμματίσει τον Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, υποστηρίζοντας ότι πήρε αυτή την απόφαση επειδή έφτασαν με καθυστέρηση τα υφάσματα που είχε παραγγείλει και προορίζονταν για τα ρούχα της επίδειξης.

«Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η Λόρεν ακύρωσε την επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου», δήλωσε στην Post μια πηγή της βιομηχανίας της μόδας. «Ήταν πολύ σημαντική για εκείνη. Ανέβαζε πολλές φωτογραφίες στο Instagram, αλλά τελευταία δεν είχε αναρτήσει σχεδόν τίποτα».