ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στο YouTube με την sex-tape πολιτικού! (vid)

Σάλος στο YouTube με την sex-tape πολιτικού! (vid)

Οι φήμες για το «ροζ» βίντεο του Ερντογάν με τη γοητευτική δημοσιογράφο από την Τουρκία έχει προκαλέσει τεράστιο θόρυβο, τη στιγμή που ο Τούρκος πρωθυπουργός απαγορεύει Twitter και YouTube σε μια προσπάθεια να ελέγξει την κατάσταση

Με αφορμή το περιστατικό, πολλοί θυμήθηκαν το βίντεο που δείχνει τις... τρυφερές περιπτύξεις του Ντενίζ Μπαϊκάλ σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι από πίσω κρύβεται ο μεγάλος πολιτικός του αντίπαλος και πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το 2010 ο Ταγίπ Ερντογάν είχε κατηγορηθεί ότι εκείνος βρισκόταν πίσω από τη διαρροή ενός ερωτικού βίντεο με πρωταγωνιστή τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση, Ντενίζ Μπαϊκάλ ο οποίος αποτελούσε το μεγαλύτερο πολιτικό του αντίπαλο.

Οι εξελίξεις τελικά ανάγκασαν τον Ερντογάν να διατάξει όχι μόνο την απαγόρευση της πρόσβασης στο YouTube στην Τουρκία, αλλά να πει δημόσια την Τετάρτη ότι «η τελευταία ηχογράφηση, αυτή που τον «καρφώνει» για το ροζ βίντεο του Μπαϊκάλ ήταν... «αποτέλεσμα μοντάζ».

Η δήλωσή του αυτή έγινε κατά τη διάρκεια ομιλίας του εν όψει των δημοτικών εκλογών της 30ής Μαρτίου και μάλιστα έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τον νυν αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για εμπλοκή στη διαρροή του ροζ βίντεο του Μπαϊκάλ. «Ο άνθρωπος που ονομάζεται Κιλιτσντάρογλου και που δεν έχει ήθος λέει: Αφήστε τον να κάνει ανακοίνωση. Γιατί να κάνω εγώ ανακοίνωση; Ποιος αφαίρεσε το βίντεο όταν ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Εγώ το έκανα; Εγώ ήμουν» δήλωσε ο Ερντογάν από την επαρχία Ντούζτζε.

Από την πλευρά του ο πρώην αρχηγός του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντενίζ Μπαϊκάλ, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε να πει περισσότερα για την υπόθεση, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες αυτές που προκύπτουν μέσα από το ηχητικό απόσπασμα.

Για την ιστορία το Μάιο του 2010 ο Ντενίζ Μπαϊκάλ παραιτήθηκε από την ηγεσία του CHP μετά τη δημοσιοποίηση ενός ροζ βίντεο στο YouTube, στο οποίο λέγεται ότι εμφανιζόταν ο Μπαϊκάλ σε περιπτύξεις με γυναίκα πολιτικό. Τότε ο βετεράνος πολιτικός είχε χαρακτηρίσει το περιστατικό ως πολιτικά υποκινούμενο τονίζοντας ότι επρόκειτο για συνωμοσία εναντίον του.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Έκλεισε η φωνή του Ερντογάν