ΚΟΣΜΟΣ

Απαλλάχτηκε από τα 60 κιλών γεννητικά του όργανα! (vid+phs)

Απαλλάχτηκε από τα 60 κιλών γεννητικά του όργανα! (vid+phs)

Ενώ για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών και μόνο η ιδέα του νυστεριού στα γεννητικά όργανα προκαλεί τουλάχιστον ανατριχίλα, για τον Wesley Warren Jr ήταν δώρο Θεού που του άλλαξε τη ζωή!

Και πώς όχι όταν ήταν καταδικασμένος να κουβαλά… ανδρισμό 60 περίπου κιλών!

Ο άτυχος άνδρας από το Λας Βέγκας έπασχε από μία σπάνια ασθένεια (lymphoedema) που προκαλεί ελεφαντίαση του όσχεου, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση ούτε καν να περπατήσει σωστά. Και φυσικά ούτε λόγος για σεξ ή απλές καθημερινές δραστηριότητες που δίνουν άλλο νόημα στη ζωή (όπως οι προσωπικές στιγμές με την τουαλέτα).

Όσο για παντελόνι, έβαζε τα πόδια του στα μανίκια μιας τεράστιας ζακέτας με κουκούλα και έκλεινε το φερμουάρ, δένοντας και τα κορδόνια…

jhgjghk

Ο πρώην πωλητής παρομοίαζε τη ζωή του με ζωντανό freak show, ενώ με τα γεννητικά του όργανα να μεγαλώνουν συνεχώς, δεν έκρυψε ότι η αυτοκτονία πέρασε από το μυαλό του. Αδυνατώντας να εργαστεί, οι κοινωνικές παροχές δεν μπορούσαν να καλύψουν τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης που χρειαζόταν...

Οι γιατροί τού πρότειναν τον ευνουχισμό, όμως ο ίδιος προσπάθησε να μαζέψει τα απαιτούμενα χρήματα μέσω δωρεών από το διαδίκτυο. Αποτέλεσμα; Nα το αντιληφθεί η πρόνοια και να σταματήσει προσωρινά τις παροχές!

Ο Γουόρεν τότε έφθασε σε απόγνωση, σκεφτόμενος να δημοπρατήσει ακόμα και το όσχεό του στο eBay, ωστόσο ένας χειρουργός από την Καλιφόρνια, μόλις έμαθε την ιστορία του, προσφέρθηκε να πραγματοποιήσει την επέμβαση χωρίς χρήματα!

Αυτή διήρκησε μάλιστα 13 ώρες, ενώ μαγνητοσκοπήθηκε από Channel 4, το οποίο αναμένεται να προβάλλει σχετικό ντοκιμαντέρ!

yghfgh

«Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο εκστασιασμένος αισθάνομαι για το μέλλον», είπε ο Γουόρεν που χαίρεται πλέον πλήρως τη λειτουργικότητα των γεννητικών οργάνων του, συμπληρώνοντας:

«Και αν με κάποιο τρόπο σκοντάψω τώρα επάνω στην αγάπη, σε κάθε είδους αγάπη, θα είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Είμαι πολύ ευγνώμων που πήρα πίσω τη ζωή μου».

Διαβάστε ακόμα:

Ασυγκράτητα κουνέλια κάνουν σεξ στον… αέρα! (video)

Ούρησε καταστρέφοντας 38 εκατ. γαλόνια πόσιμου νερού! (video)

Γουατεμάλα: Επίθεση ένοπλων μασκοφόρων σε τουρίστες! (video)

Αυτοί που ξεγέλασαν το… Χάρο (videos+photos)