ΚΟΣΜΟΣ

Έφερε στον κόσμο μωρό με... δυο πρόσωπα! (pics)

Έφερε στον κόσμο μωρό με... δυο πρόσωπα! (pics)

Η Ρενέ Γιανγκ παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι με δύο πρόσωπα και δύο εγκεφάλους. Τα υπόλοιπα ζωτικά του όργανα καθώς και η καρδιά του είναι ενός παιδιού

Η γυναίκα από την Αυστραλία γνώριζε ότι το μωρό που θα έφερνε στον κόσμο θα είχε δύο πρόσωπα και δύο εγκεφάλους, καθώς οι εξετάσεις είχαν δείξει ότι ήταν έγκυος σε δίδυμα κοριτσάκια που μοιράζονταν στην ουσία το ίδιο σώμα.

«Θα έλεγα ότι συμβαίνει μία στο ένα ή δύο εκατομμύρια», ανέφερε ο γιατρός Γκρεγκ Κέσμπι, θέλοντας να δείξει ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά σπάνια περίπτωση κι αφού εξέθεσε τα προβλήματα και τόνισε ότι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν υπάρξει μόνο 35 παρόμοια περιστατικά, πρότεινε στους γονείς να τερματίσουν την εγκυμοσύνη. Το ζευγάρι όμως, που έχει ήδη επτά παιδιά είχε δηλώσει ότι δεν εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο και υποστήριξε ότι είναι «θέλημα Θεού».

«Είναι το ίδιο σαν να είχαμε ένα παιδί με αυτισμό ή σύνδρομο Down. Εφόσον είναι υγιές, δε με απασχολούν τα υπόλοιπα», είχε δηλώσει ο πατέρας Σάιμον Χάουι, για το παιδί του που πάσχει από διπροσωπία.

Διαβάστε επίσης:

Δεν βρίσκει συγκάτοικο εξαιτίας... της εμφάνισής του - Δείτε πώς είναι