ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: 22χρονος φοιτητής ο δράστης του μακελειού στη Σάντα Μπάρμπαρα

ΗΠΑ: 22χρονος φοιτητής ο δράστης του μακελειού στη Σάντα Μπάρμπαρα

Οι αστυνομικές αρχές της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια ανακοίνωσαν τα στοιχεία του ενόπλου που σκότωσε έξι ανθρώπους και κατόπιν αυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητό του, κοντά στην πανεπιστημιούπολη της πόλης.

Δράστης του μακελειού είναι ο 22χρονος φοιτητής Έλιοτ Ρότζερ ο οποίος είχε άλλες τρεις φορές απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές χωρίς να προκύψει κάτι ενοχοποιητικό γι' αυτόν, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σερίφης της κομητείας της Σάντα Μπάρμπαρα Μπιλ Μπράουν

Όπως ανακοίνωσαν επίσης οι αρχές ο 22χρονος φοιτητής είχε στην κατοχή του με νόμιμες διαδικασίες τρία όπλα ενώ τον περασμένο η αστυνομία τον είχε ανακρίνει μετά από αίτημα της οικογένειάς του και δεν είχε διαπιστώσει παραβατική συμπεριφορά. Ο 22χρονος δράστης οδηγώντας μία μαύρη BMW κινήθηκε με ταχύτητα στους δρόμους της Ίσλα Βίστα και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως στην παραλιακή περιοχή όπου ζουν πολλοί φοιτητές. Οι αρχές τον βρήκαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο και όπως ανακοίνωσε ο σερίφης Μπράουν ο δράστης αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Δικαιολογίες περί άγνοιας… τέλος

Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα των εκλογών

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις ευρωεκλογές

Δείτε εδώ live τα αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές 2014