ΚΟΣΜΟΣ

Απειλούν να ευνουχίσουν αρκούδο, γιατί είναι… σεξομανής!

Απειλούν να ευνουχίσουν αρκούδο, γιατί είναι… σεξομανής!

Ανεξάντλητος, ανεξέλεγκτος, ανίκανος να σταματήσει να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με γοητευτικές παρουσίες, είναι ο Πύρρος, που έχει ήδη ζευγαρώσει με τα περισσότερα θηλυκά της περιοχής του.

Ο σεξομανής αρκούδος που ζει στα Πυρηναία Όρη, δεν επιτρέπει σε κανένα άλλο αρσενικό να ζευγαρώσει με τις κυρίες της περιοχής, αναγκάζοντας τους επιστήμονες να σκεφτούν ότι πρέπει να τον ευνουχίσουν ώστε να δώσουν ένα τέλος στη δίψα του για σεξ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πύρρος είναι ήδη πατέρας, παππούς και προπάππους πολλών μικρών αρκούδων, καθώς επιτίθεται σε άλλα αρσενικά που επιχειρούν να πλησιάσουν ερωτικά τις αρκούδες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναπαραχθούν.

Παρότι οι αρκούδες χάνουν την όρεξή τους για σεξ σε ηλικία περίπου 19 ετών, ο υπερδραστήριος Πύρρος έχει φτάσει τα 26 χρόνια και ακόμα δεν δείχνει σημάδια κόπωσης.

«Αν διατηρήσει τον κυρίαρχο ρόλο του τα επόμενα χρόνια, τα υπόλοιπα αρσενικά στα βουνά δεν έχουν καμία πιθανότητα να ζευγαρώσουν με κανένα θηλυκό», δήλωσε ο περιβαλλοντολόγος Χοσέ Άρρο στην εφημερίδα La Vanguardia.

Επομένως, οι ειδικοί σκέφτονται να στειρώσουν τον Πύρρο ή να τον μεταφέρουν σε άλλη τοποθεσία, ώστε τα υπόλοιπα αρσενικά να έχουν τη δική τους ευκαιρία στην αναπαραγωγή και να διατηρηθεί υγιής η κοινότητα, ενώ οι πιο ακραίες ιδέες αφορούν στη θανάτωση του σεξομανή αρκούδου.

Xalazi.gr

Διαβάστε επίσης: Χαλκιδική: Τρίτη ιππική συνάντηση στην Αρναία

Ρoή Ειδήσεων