ΚΟΣΜΟΣ

Θα σας συγκινήσει: Η πιο πιστή-θλιμμένη σκυλίτσα (pic)

Θα σας συγκινήσει: Η πιο πιστή-θλιμμένη σκυλίτσα (pic)

Η ανιδιοτελής αγάπη των σκύλων προς τους ιδιοκτήτης τους έχει αποδειχθεί με διάφορους τρόπους και έχει επιβεβαιωθεί ουκ ολίγες φορές. Σε αυτή την ιστορία, η Ματίλντα θα σας ραγίσει την καρδιά...

Πριν από δύο χρόνια, η Ματίλντα, όπως ονομάστηκε εκ των υστέρων από τους ανθρώπους που ζουν στην περιοχή που συχνάζει, επέστρεφε σπίτι με τον 35χρονο ιδιοκτήτη της, Αρτέμ Μακόβιτς, στην ρωσική πόλη Μαχατσκάλα.

Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, ο νεαρός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε φωτεινό σηματοδότη και να χάσει τη ζωή του. Το σκυλί τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά επέζησε.

Παρότι οι αστυνομικοί που τη φρόντισαν προσπάθησαν μέσα στα δύο αυτά χρόνια να της βρουν νέο σπίτι και νέους ιδιοκτήτες, η Ματίλντα κάθε φορά δραπέτευε και επέστρεφε στον δρόμο και το σημείο που είδε για τελευταία φορά τον πιστό της φίλο.

matilda 2

Αφού πείστηκαν ότι μόνο εκεί νιώθει καλύτερα, την άφησαν ελεύθερη να θρηνεί την απώλεια του ιδιοκτήτη της. Μια 44χροη γυναίκα που διατηρεί καφετέρια στην περιοχή έχει αναλάβει να την προσέχει και να της προσφέρει φαγητό και νερό. Η Ματίλντα ζει στον δρόμο και μοιάζει αποφασισμένη να παραμείνει μέχρι την ημέρα που θα αναχωρήσει για το ταξίδι επανένωσης με τον Αρτέμ...

Διαβάστε επίσης:

Βρήκε τη φωνή της αφού τη φίλησε διάσημος τραγουδιστής! (βίντεο)