ΚΟΣΜΟΣ

«Μητέρα» μετατρέπει τα παιδιά της σε Barbie! (pics+video)

«Μητέρα» μετατρέπει τα παιδιά της σε Barbie! (pics+video)

Η μητέρα λέει ότι τα παιδιά της θέλει να ξεχωρίζουν από το... πλήθος!

Μία 22χρονη ανύπαντρη μητέρα έχει βαλθεί να καταστρέψει στην κυριολεξία τα παιδιά της, ηλικίας μόλις δύο και τεσσάρων ετών αφού τους κάνει προφανώς ότι θα ήθελε να κάνει στον εαυτό της αλλά δεν μπόρεσε.

Τα ανάγκασε να βάλουν σκουλαρίκια, τους κάνει τεχνητό μαύρισμα, τους ράβει πανάκριβα φουστάνια, τους κάνει μανικιούρ και πεντικιούρ ενώ τα πηγαίνει συχνά στο κομμωτήριο για να... ανανεώνουν τα εξτένσιονς τους!

Η νεαρή μητέρα, που όπως είναι φυσιολογικό δέχεται έντονες επικρίσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι στα παιδιά, δηλώνει ότι τα παιδιά της πρέπει να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Τους φοράει φορέματα από διάσημους σχεδιαστές ενώ η ίδια δηλώνει: «Ποτέ δεν ήμουν παραδοσιακή και δεν φόρεσα ποτέ τζιν παντελόνια ή κάτι που φορούν οι καθημερινές γυναίκες»

«Φυσικά και πληρώνω τους λογαριασμούς μου πρώτα. Πρώτα πληρώνω τις βασικές μας ανάγκες και μετά τις πηγαίνω για μαύρισμα!»

Αν και επρόκειτο να παντρευτεί το 2013, ο σύντροφος της την εγκατέλειψε 13 μέρες πριν το γάμο...

Άραγε αυτά τα κορίτσια, που πρόκειται να εμφανιστούν σε τηλεοπτικό σόου της Βρετανίας, θα είναι καθώς μεγαλώνουν τόσο όμορφα από μέσα όσο και απ' έξω;

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο

Διαβάστε επίσης: Peaches Geldof: Άφησε σημείωμα γραμμένο με το αίμα της! (pics)