ΚΟΣΜΟΣ

Σκάνδαλο στο παλάτι: Στενός συνεργάτης κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκων! (pics)

Σκάνδαλο στο παλάτι: Στενός συνεργάτης κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκων! (pics)

Στενός συνεργάτης του πρίγκιπα Φιλίππου κατηγορείται για κακοποίηση 12χρονου κοριτσιού!

Ο Benjamin Herman, 79 ετών σήμερα, έχει χρεωθεί με τρεις κατηγορίες άσεμνης επίθεσης σε ανήλικο παιδί, ενώ εργαζόταν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Πρώην συνεργάτης του πρίγκιπα Φιλίππου και της πριγκίπισσας Άννας θα βρεθεί στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα αφού κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε μια κοπέλα , ενώ εργαζόταν για τη βασιλική οικογένεια στις αρχές της δεκαετίας του '70.

Ο Benjamin Herman έχει χρεωθεί με τρεις κατηγορίες άσεμνης επίθεσης όταν ήταν προσωπικός βοηθός στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο πρώην αντισυνταγματάρχης έγινε αργότερα ιδιαίτερος γραμματέας της πριγκίπισας Άννας, πριν την επιστροφή του στα στρατιωτικά του καθήκοντα.

Ντετέκτιβ της Scotland Yard πιστεύεται ότι έχουν εξετάσει τα επίσημα ημερολόγια του πρίγκιπα που καλύπτει την περίοδο των δύο ετών από τον Ιανουάριο του 1972 - εώς τον Ιανουάριο του1974, όταν οι επιθέσεις φέρονται να έχουν λάβει χώρα.

Έχουν ληφθεί επίσης δηλώσεις από πρώην μέλη του προσωπικού του παλατιού, αλλά δεν είναι γνωστό εάν οι αξιωματικοί έχουν ρώτησαν τον Φίλιππο, ή οποιαδήποτε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας σχετικά με τις κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Λιβύη: 150 προσφυγές πνίγηκαν σε ναυάγιο