ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Προσφέρθηκε να αγοράσει φαγητό σε ζητιάνο και του έβγαλε το μάτι!

Βρετανία: Προσφέρθηκε να αγοράσει φαγητό σε ζητιάνο και του έβγαλε το μάτι!

Την όραση από το ένα μάτι του έχασε ένας καλός… Σαμαρείτης στη Βρετανία, ο οποίος προσφέρθηκε να δώσει φαγητό αντί για χρήματα σε ζητιάνο που τον ευχαρίστησε με… μαχαιριές!

Το δικαστήριο επέβαλε μάλιστα στον Meshach Harrison ποινή φυλάκισης μόλις 2 ετών για την πρωτοφανούς σκαιότητας επίθεση στον άτυχο 25χρονο, σε εστιατόριο του Soho στο Μπέρμιγχαμ.

Σύμφωνα με την έκθεση της τοπικής αστυνομίας, ο 29χρονος ζητιάνος ζήτησε αρχικά από το θύμα (το όνομά του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα) ένα τσιγάρο, επιστρέφοντας αργότερα για… μετρητό. Όταν προσφέρθηκε να του αγοράσει φαγητό, τον μαχαίρωσε επανειλημμένα στο αριστερό μάτι με άγνωστο αντικείμενο…

«Η ποινή που επιβλήθηκε στο δράστη είναι ανησυχητική. Θα επιστρέψει στους δρόμους σε μόλις δύο χρόνια. Είναι συγκλονιστικό που προσφέρθηκε να του αγοράσει φαγητό και του έβγαλε το μάτι. Θα ήθελα να καλέσω το δικαστή να κάνουμε μια βόλτα στο δρόμο, ώστε να ακούσει από τους πολίτες τα προβλήματα εγκληματικότητας που αντιμετωπίζουν», ανέφερε ο τοπικός βουλευτής των Εργατικών, Khalid Mahmood, καταδικάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου.

Διαβάστε ακόμα:

Νότια Αφρική: Λιοντάρι επιτέθηκε σε οικογένεια! (video)

Βρετανία: Έψαχναν σε παμπ το Άγιο Δισκοπότηρο και βρήκαν μπολ… σαλάτας! (photos)

Βραζιλία: Αυτός είναι ο χειρότερος πόνος που μπορεί να υπομείνει άνθρωπος! (vid+phs)

Σταρ της Premier League απειλούσε να ρίψει οξύ στη φίλη του! (video+photos)

Νέα Ζηλανδία: Ψάρεψαν πτώμα σε συντρίμμια αεροσκάφους!