ΚΟΣΜΟΣ

Tαξίδεψε σε 11 χώρες για να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ (vid)

Tαξίδεψε σε 11 χώρες για να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ (vid)

Διέσχισε 11 χώρες, επιστράτευσε τουλάχιστον 100 ανθρώπους και τελικά τα κατάφερε, έλυσε τον Ρούμπικ! Αυτό θα πει επιμονή...

Συνήθως χρειάζεται μόνο ένας αρκετά επιδέξιος άνθρωπος για να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ, ένας απόφοιτος πανεπιστημίου όμως, είχε μια διαφορετική ιδέα, έτσι προσκάλεσε τουλάχιστον 100 ανθρώπους από 11 διαφορετικές χώρες για να τον βοηθήσουν με το τρισδιάστατο μηχανικό παζλ. Και τελικά τα κατάφερε, ο κύβος του Ρούμπικ λύθηκε...

Ο Nuseir Yassin, αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το Χάρβαρντ τον Μάιο, άρχισε να ταξιδέψει σε διάφορες χώρες του κόσμου για δύο μήνες. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, του ήρθε η ιδέα να ζητήσει από διάφορους περαστικούς που συναντούσε σε κάθε χώρα που επισκεπτόταν να κάνουν μία κίνηση στο παζλ και εκείνος του τραβούσε με την κάμερα του κινητού του.

Επειτα από δύο μήνες και αφού ταξίδεψε από την Αγγλία μέχρι και την Ταϊλάνδη, κατάφερε να λύσει τον κύβο, με την βοήθεια του κόσμου.

«Οταν ζητούσα από τον κόσμο να κάνει μία κίνηση, τους έλεγα πια πρέπει να κάνουν» εξηγεί στη Huffington Post ο Yassin. «Είναι σχεδόν απίθανο να δώσεις σε κάποιον έναν κύβο του Ρούμπικ και να ξέρει ποια είναι η σωστή κίνηση που πρέπει να γίνει για να προχωρήσει σωστά η επίλυσή του».

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Έπασχε από Πάρκινσον